Search

Prima comanda pe aoro.ro

by - miercuri, aprilie 17, 2013

Nu v-am mai prezentat de mult timp ultimele achizitii, insa astazi vreau sa va vorbesc despre prima comanda de pe aoro.ro.
Inainte de a prezenta produsele o sa mentionez de calitatea serviciilor oferite de care am fost foarte multumita. Comanda e procesata rapid iar coletul a ajuns la destinatie intr-un timp scurt. Produsele au fost ambalate corespunzator si au ajuns intacte.
Serviciile oferite de catre aoro si curieratul cu care lucreaza sunt impecabile.
Mereu sunt atenta la astfel de detalii pentru ca dezvaluie multe despre companie si despre atentia pe care o acorda clientilor.

Am ales sa cumpar cateva produse barbatesti pentru iubitul meu. A fost destul de greu sa alegem un parfum, avand in vedere ca sunt foarte multe tentante si am zabovit cateva ore amandoi pana am ne-am hotarat :D. Vorbesc la plural pentru ca imi place sa am si eu o parere mai ales cand e vorba de parfumuri :))).

Asadar ne-am oprit la Calvin Klein Euphoria Intense.
Calvin Klein Euphoria Intense


Am sa va prezint structura parfumului, ca sa va faceti o idee in privinta mirosului :
Note varf : piper, tonuri acvatice, Sudachi, ghimbir
Note inima : salvie, cedru, vetiver
Note baza : smirna, Galeopsis, ladanum, patchouli

Parfumul reprezinta exact ce ne arata ambalajul....eleganta :).
Este un parfum puternic care inspira sensualitate si multa eleganta. Este ideal pentru barbatul sofisticat care se respecta. Consider ca poate fi purtat si ca parfum de zi, insa e mult mai recomandat sa fie folosit seara.
Calvin Klein Euphoria Intense

Calvin Klein Euphoria este un parfum seducator care reflecta esenta masculinitatii, denota eleganta, nonconformism si senzualitate.
Ca persistenta se inscrie in randul celor mai rezistente parfumuri. Mirosul se simte pe piele pe parcursul intregii zile.

E un parfum foarte bun si ma bucur ca am facut aceasta alegere :)
Este disponibil la 100 ml (174 lei) si 50 ml (127 lei).

Iar restul comenzii este compusa din 2 deodorante :
Gillette Cool Wave si Gillette Artic Ice

Deodorant Gillette
De la Gillette a mai avut produse, deci a mers pe mana sigura :)). Insa sunt primele deodorante de la aceasta firma pe care le are.
Nu stiu daca v-am mai spus pana acum dar sunt innebunita dupa parfumurile barbatesti. Si imi vine uneori sa le si folosesc....imi plac chiar mai mult decat cele de femei :)).
Asadar aceste deodorante au avut onoarea sa fie testate si pe mine. Si cu parfumul m-am dat de cateva ori :))).
In primul rand au un miros de ma dau gata....incredibil cata prospetime emana si cat de fresh te simti dupa utilizarea lor.
Nu lasa pete pe haine si pe piele si fac fata cu brio transporatiei :)
Deci nota +10 si pentru aceste deodorante.
Ahh...si imi place foarte mult ca nu au capac ci au o "pufaitoare" mai aparte :) Deci +10 si pentru design.


In concluzie ma declar multumita de comanda mea, de serviciile aoro.ro si in special de produse care sunt divine. Acum ca am vazut cum e Calvin Klein Euphoria pentru barbati, imi doresc Calvin Klein Euphoria pentru femei, care sunt sigura ca se ridica la asteptarile mele si am citit doar pareri bune despre acest parfum.

V-am ademenit cu comanda mea? :D
Astept sa imi spuneti si voi pareri....ati incercat vreunul din produsele de mai sus? :)

You May Also Like

0 Comments