Search

Produse cosmetice necesare pentru vacanta la mare

by - marți, aprilie 30, 2013

Temperaturile sunt in crestere si deja lumea isi planifica vacanta pentru mare. Insa ce e indicat sa luam cu noi?
Pentru mine bagajul e cel mai greu, deoarece mereu am tendinta sa iau mai mult decat e nevoie. Insa trebuie sa fim cumpatate si sa nu exageram prea mult. De ce sa caram dupa noi produse care nu ne sunt folositoare?
Am intocmit o mica lista cu produsele de care avem nevoie pentru o vacanta la mare :

1. Creme cu protectie solara...
....cat mai mare posibila. Cremele cu SPF sunt un must have si nu trebuie sa va lipseasca din bagajul de vacanta. Nu vrem ca vacanta sa ne fie distrusa de pielea arsa, nu? Ele trebuie aplicate de fiecare data cand iesim din casa, chiar daca nu mergem la plaja.
Pentru fata este recomandat sa folositi o crema cu un SPF cat mai mare. De preferabil +30.

Crema cu SPF 30 poate fi folosita in zilele in care soarele nu este atat de puternic, sau daca nu aveti tenul foarte sensibil.
In cazul in care va expuneti indelungat la soare, aveti tenul sensibil, este recomandat sa folositi o crema cu SPF 50

Nu uitati si de protectia corpului. Va recomand uleiul de plaja Piz Buin Tan and Protect.
Datorita continutului de melitan accelereaza procesul de bronzare, in timp ce asigura protectie solara ridicata impotriva radiatiilor UV.

2. Trusa de machiaj, este obligatorie si nu poate fi data la o parte sau inlocuita, deoarece ne este foarte necesara. Insa nu e nevoie sa luati toate cosmeticele dupa voi. Cateva dar versatile sunt suficiente : o paleta de farduri cu care sa puteti crea atat machiaje de zi cat si machiaje de seara, un rimel, un tus de ochi, fond de ten, pudra, blush si un gloss sau ruj de buze sunt suficiente. 

3. Produse pentru ingrijirea tenului.
In aceasta categorie intra mai multe produse : demachiant, gel de curatare, lotiune tonica, crema hidratanta etc.
Insa pentru a comprima spatiul va recomand sa apelati la un produs care sa aiba mai multe intrebuintari. Cum ar fi Vichy Purete Thermale .
Produsul curata pielea in profunzime, indeparteaza urmele de machiaj, lasand pielea proaspata si tonifiata. Este potrivit pentru toate tipurile de ten.

Nu uitati nici de crema hidratanta. De la soare pielea se deshidrateaza si are nevoie de ingrijire aparte. In acest sens va recomand o crema gel care este racoritoare si hidratanta. Crema este potrivita in special pentru tenul uscat si sensibil.
4. Lotiuni de calmare a pielii dupa plaja
Daca ati facut plaja, dupa expunerea la soare e bine sa folositi o lotiune care sa va faca sa va simtiti mai bine si sa ajute pielea sa se hidrateze. Va recomand crema de la Avene care are efecte de hidratare, hranire, regenerare si calmare a pielii. De asemenea stimuleaza bronzul, conferindu-i o intesitate mai mare.

5. Apa termala e indispensabila si e necesar sa o aveti in geanta, datorita calitatilor racoritoare si anti-iritante pe care le are. Acest produs poate fi gasit la mai multe brand-uri si indiferent de alegerea facuta nu uitati niciodata sa o luati la voi, in special in vacanta de mare, cand veti avea mare nevoie de ea.
Dupa expunerea la soare, se curata tenul si se dau cateva pufuri de apa termala care nu se sterge de pe ten. Daca v-ati ars de la soare, apa termala va ajuta pielea sa isi revina mai repede.

Acestea sunt principalele produsele de care aveti nevoie in vacanta la mare. La acestea s-ar mai adauga si produsele de ingrijire persoanala : sampon, gel de dus, deodorant etc. etc.
Si aici e bine sa va opriti la cate un produs din fiecare, nu are rost sa carati mai multe....pentru ca pana la urma tot unul veti folosi, va spun din proprie experienta.

Produsele prezentate fac parte din oferta de produse aoro.ro si pot fi cumparate de pe site.

Voi ce produse luati cu voi la mare si care vi se par indispensabile?


You May Also Like

0 Comments