Search

Review - Iluminator Sleek Glo

by - luni, mai 27, 2013

Bine v-am regasit :) Imi era tare dor sa scriu pe blog, asa ca reiau activitatea cu prezentarea unui produs de care m-am indragostit.
Este vorba despre iluminatorul de la Sleek. Acum ca vara ne intampina, iluminatorul joaca un rol important si da tenului o tenta glossy :).

Iluminatorul Sleek Glo poate fi utilizat atat pentru fata cat si pentru corp. Eu l-am folosit doar pe fata, insa cred ca se vede frumos daca e aplicat pe pielea bronzata...in special pe umeri si in zona decolteului. O sa testez asta cand o sa ma vada si soarele :))).
Nuanta pe care o detin este Peach Shimmer. Trebuie sa recunosc ca m-am indragostit iremediabil de acest produs. Fara sa exagerez este de-a dreptul grozav. Confera tenului iluminizitate si ii da o tenta de ten bronzat. Nu folosesc o nuanta anume ci trec pensula peste toate odata si apoi aplic.


Are o consistenta mai prafoasa, nu e necesar sa "frec" pensula ca sa se ia ceva pe ia. Pur si simplu o trec usor deasupra si e suficient. 

Swatch : 
Cu blitz

La lumina naturala


Iar toate nuantele impreuna pe ten arata asa.... 
Lumina naturala

Pentru rezistenta ii ofer nota 10+.  Daca il aplic dimineata, seara il gasesc la locul lui. Mi se intampla chiar sa se duca si din fond de ten, din blush etc., insa iluminatorul ramane acolo.

Iluminatoare prea multe nu am avut niciodata. De fapt mai am doar unul inafara de asta. Este vorba despre cel de la Farmasi despre care am scris aici. Insa acesta de la Sleek i-a luat locul :D. In special pentru ca e mult mai potrivit pentru vara, ofera tenului o tenta aramie, bronzata ceea ce ma incanta :)

Produsul il gasiti disponibil pe MyaShop la pretul de 39 lei. Il puteti achizitiona de aici.

Ce spuneti, va place? :)

You May Also Like

0 Comments