Search

Noua formula a cremei Sora Soarelui ( Spa Rustica)

by - sâmbătă, iulie 06, 2013

Anul trecut prin iarna v-am povestit despre o crema foarte buna dedicata tenului gras. Este vorba despre Sora Soarelui, crema pentru ten gras, iar daca ati omis review-ul il puteti citi aici. De cateva luni cei de la Spa Rustica au muncit la o formula noua a cremelor si la un nou ambalaj.
Am fost foarte multumita de vechea formula si stiam ca nici cea noua nu are cum sa fie mai prejos. Am primit de ceva timp o mini-crema de 5 ml insa am folosit-o de suficiente ori incat sa pot sa imi exprim o parere.

Daca imi amintesc eu bine, vechea formula a cremei parca avea o nuanta usor galbuie. Aceasta este alba :).

Asa cum am banuit nici noua crema nu se lasa mai prejos decat anterioara. Are o consistenta mai usoara ca cea veche si se absoarbe mult mai repede in ten. Hidrateaza tenul in profunzime si de asemenea poate fi folosita cu succes ca baza de machiaj.
Nu mi-a provocat nici o alergie, nu mi-au iesit cosuri si nici puncte negre de la ea.
Am folosit-o dimineata inainte de a aplica fondul de ten si mi-a tinut sub control excesul de sebum. Avand o consistenta usoara nu incarca tenul si il lasa sa respire.

Tragand o linie imi plac ambele formule la fel de mult, insa cea anteriora parca nu era asa usoara. Cea veche am folosit-o iarna si mi s-a parut perfecta, insa formula noua e mult mai potrivita pentru vara. Sunt totusi curioasa cum s-ar comporta tenul daca as folosi-o pe timp de iarna.

Din punct de vedere al calitatii sunt multumita de ambele variante, insa aceasta imi place mai mult deoarece este mai usoara, iar pentru tenul meu gras reprezinta un mare plus.
Insa e ceva ce mi-ar fi placut sa regasesc si in noua crema : mirosul. Chiar daca varianta veche am folosit-o anul trecut in iarna, inca tin minte mirosul superb si cald pe care il avea. Si formula noua are un miros placut, insa nu e la fel de intens si e diferit. Insa bineinteles asta nu afecteaza calitatea :)

De asemenea sunt mult mai incantata de noul ambalaj, deoarece nu mai e in borcanel ci are pompita ceea ce face ca aplicarea sa fie mult mai igienica :)

Pretul a ramas acelasi (68 lei - 50 ml), insa acum puteti comanda si varianta de 5 ml la pretul de 8 lei, daca doriti sa testati crema inainte de a investi in ea.
O puteti achizitiona de aici.

Gasiti si alte crema in functie de nevoile tenului vostru. Formulele tuturor cremelor de pe site au fost imbunatatite :)

Ingrediente :

Ati folosit vreuna din creme, de cand a fost schimbata formula? Daca da, astept cu interes parerile voastre :*

You May Also Like

0 Comments