Search

Castiga un voucher in valoare de 100 lei pt cumparaturi pe nesih-art.ro

by - duminică, septembrie 29, 2013

Bine v-am regasit la un nou concurs. Pentru ca stiu ca multe dintre voi adorati bijuteriile, atat sa le purtati gata facute cat si sa le confectionati va intampin la un nou concurs in colaborare cu site-ul nesih-art.ro. Site-ul are o interfata foarte prietenoasa iar categoriile sunt bine structurate in functie de produsele pe care le cautati.

Daca cautati marturii de nunta sau de botez, atunci ati ajuns unde trebuie, deoarece la nesih-art gasiti acest gen de produse la preturi foarte mici. De asemenea daca iubiti bijuteriile, gasiti o gama variata de bratari, coliere si cercei de unde puteti alege.
Pe site gasiti si o multime de accesori, margele, charm-uri etc. pentru crearea bijuteriilor. Exista atat accesorii argintate cat si accesorii de argint sau chiar cristale swarovski.
Asadar va invit sa vizitati site-ul pentru a gasi produsele voastre favorite :).

Special pentru voi, avem si un premiu care consta intr-un vocuher in valoare de 100 lei cu care puteti face cumparaturi pe site-ul nesih-art.ro.


Conditii de participare : 

1. Urmareste acest blog prin GFC
2. Da like paginii de facebook a blogului Brilliant Beauty si paginii de facebook a sponsorului Nesihart Accesorii
3. Adauga ca prieten pe Facebook sponsorul Neshi-art Bijuterii
4. Share imaginii de aici


!!! Lasati un comentariu la aceasta postare imi care sa scrieti numele cu care urmariti acest blog prin GFC, numele cu care ati dat like celor 2 pagini de facebook si linkul de share al imaginii care trebuie facut public pentru ca inscrierea sa fie valida.


Acestea fiind spuse va urez multa bafta tuturor :*

!!!! Concursul se prelungeste pana in data de 16 octombrie !

You May Also Like

0 Comments