Search

Photoderm Bronz Brume SPF 50/ UVA 27

by - miercuri, septembrie 04, 2013

Bine v-am regasit dragelor :). Dupa cum probabil ati observat am lipsit din nou o buna perioada de timp. Insa am avut si un motiv special pe care o sa vi-l dezvalui si voua cat de curand. O sa pregatesc o postare in care o sa va povestesc :). Pana una alta ne bucuram de ultimele raze de soare care ne-au mai ramas....desi frigul se lasa cam repejor. A fost o vara frumoasa...dar mult prea scurta. Asta e...fiecare anotimp are farmecul lui, asa ca intampinam si toamna cum se cuvine.

In acest articol o sa va vorbesc despre un produs pe care l-am folosit o mare parte din vara si de care am fost foarte incantata. Este vorba despre Photoderm Bronz Brume SPF 50/ UVA 27.
Folosesc acest produs cam de la jumatatea lunii iulie....pot spune de fapt ca am abuzat de el, deoarece mi-a placut extrem de mult :D.
Produsul activeaza, intensifica si prelungeste bronzul natural in timp ce pielea este protejata de razele ultraviolete. Gratie brevetului unic Cellular Bioprotection Photoderm Bronz Brume asigura o protectie inalta impotriva razelor solare, previne arsurile si imbatranirea cutanta. Confera o tripla actiune asupra ADN-ului celular, intareste imunitatea celulelor si lupta impotriva socului termic. Asigura o toleranta excelenta. deoarece nu contine alcool sau parabeni.
Photoderm Bronz Brume SPF 50/ UVA 27

Ambalajul este sub forma de spray, ceea ce permite o aplicare rapida si placuta. Produsul in sine este un ulei fin, delicat parfumat care se absoarbe rapid in piele. Dupa aplicare pielea ramane usor lucioasa iar la atingere este moale si catifelata. Nu lasa deloc o pelicula grasa pe piele si nu pateaza hainele. L-am aplicat pe corp inainte cu 2 ore de a pleca la plaja, asa cum este si indicat si nu lasa urme pe haine.

De-a lungul timpului am folosit multe produse pentru protectia solara, insa Photoderm Bronz Brume ramane de acum preferatul meu. Consider ca intruneste toate calitatile unui produs de acest gen : aplicare rapida si usoara, protectie solara, intensificare si prelungire a bronzului, miros placut si nu in ultimul rand are si proprietati de hidratare a pielii. L-am folosit de multe ori si nu i-am gasit nici un defect.

Multe persoane considera ca daca folosesc un produs cu protectie solara mare, nu se mai bronzeaza. Acest lucru este total fals. Va bronzati la fel de frumos, obtineti un bronz de lunga durata si de asemenea pielea voastra este protejata.

Cantitatea de ulei este una generoasa, asa incat va puteti bucura de produs pe o perioada lunga (200 ml). Produsul trebuie folosit in 9 luni de la deschidere.
Pretul variaza in functie de farmacie, insa in puteti gasi in intervalul 76-94 lei.

Ingrediente:
C12-15 ALKYL BENZOATE, CYCLOPENTASILOXANE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, HOMOSALATE, CYCLOHEXASILOXANE, DICAPRYLYL CARBONATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, PENTYLENE GLYCOL, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, MEDICAGO SATIVA (ALFALFA) EXTRACT, JUGLANS REGIA (WALNUT) SHELL EXTRACT, HYPERICUM PERFORATUM EXTRACT, ISOPROPYL MYRISTATE, TRILINOLEIN, OLEOYL TYROSINE, TOCOPHERYL ACETATE, BUTYLENE GLYCOL, TRILINOLENIN, TRIOLEIN, OLEIC ACID, TRIPALMITIN, TRISTEARIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 657]


Intr-unul din urmatoarele articole o sa va vorbesc despre unul din produsele pe care le-am primit de curand :
Bioderma Sensibio BB Cream. Despre Bioderma Sensibio H2O v-am scris si stiti deja cat de mult imi place. Daca ati omis articolul iti puteti citi aici. Ceea ce e nou la acest produs este Brevetul exclusiv Rosactiv care previne si reduce in mod biologic roseata. Am inceput sa le folosesc pe ambele si ma declar incantata. Mai multe detalii o sa aflati curand :*






You May Also Like

0 Comments