Search

Produse pentru intretinerea parului in cazul folosirii aparatelor de coafat

by - duminică, septembrie 29, 2013

Daca intr-o postare trecuta, v-am scris despre produse de coafare a parului, astazi o sa vorbim despre produsele pe care trebuie sa le folosim pentru a nu ne distruge parul. Pentru ca indiferent de marca produsului, de facilitatile lui etc., trebuie neaparat sa folosim produse protectoare pentru par, in caz contrar pe termen lung parul va deveni fragil, se va rupe iar varfurile se vor despica mult mai des. Ingrijirea parului este la fel importanta ca ingrijirea tenului, a corpului sau a unghiilor. Un par casant si fara stralucire nu arata deloc bine.

Pe langa clasicul sampon si balsam de par pe care le folosim, trebuie sa ne orientam catre o gama de masti si uleiuri pentru par pentru a-i conferi hidratarea si stralucirea de care are nevoie podoaba capilara.
Daca folositi destul de des aparate de coafat si aveti si parul vopsit, e necesar sa folositi o masca benefica. De exemplu masca Revlon Professional Pro You Repair e una dintre recomandarile mele. Nu v-o recomand pur si simplu, ci pentru ca am folosit-o si eu si chiar am fost multumita. Are un miros foarte frumos si lasa parul foarte fin si stralucitor.
Costa in jur de 59 de lei si are un gramaj de 500 ml. Folosirea aparatelor de coafat pe parul vospit are un efect mult mai grav si parul are tendinta sa se degradeze mai repede. Asta pentru ca la degradare contribuie si vopseaua de par care subtiaza firul de par si il face mai fragil.

Inainte de a folosit uscatorul de par, placa sau ondulatorul e bine sa protejati parul cu un ulei care protejeaza parul de caldura emanata de aparatul de coafat. Un astfel de produs pastreaza echilibrul natural al parului, astfel incat acesta nu se usuca.
O recomandare in acest sens este spray-ul protector de la Kallos :

Acest spray costa in jur de 19 lei si are un gramaj de 200 ml. Trebuie utilizat doar inainte de a folosi aparatele de coafat. Pulverizati pe tot parul si apoi va puteti coafa parul :)

O alta alternativa este L'oreal Professional Serie Expres Liss Ultime : 


Pretul acestui produs este de aproximativ 42 lei si are un gramaj de 50 ml. Este un ser foarte util care de asemenea protejeaza firele de par atunci cand sunt expuse la temperaturi ridicate in timpul folosirii aparatelor de coafat. Are incorporat Reflexium care hraneste parul si ii da un plus de stralucire. Se aplica o cantitate mica pe toata suprafata parului, dupa care poate fi aranjat in mod obisnuit inclusiv cu placa sau ondulatorul.

Produsele care pot fi folosite zi de zi pentru a hrani parul sunt uleiurile de par sau balsamurile leave-in (fara clatire), care se aplica pe toata suprafata parului, sau doar pe varfuri. Acest gen de produse pot fi folosite zilnic fara nici un fel de problema.
Daca aveti varfurile despicate va recomand balsamul leave-in de la Tigi Bed.


Tigi Bed Head Ego Boost este un balsam leave-in pentru varfuri despicate care hraneste parul uscat si deteriorat. Are o textura de crema-gel si ajuta la vindecarea parului, prevenind deteriorarea acestuia. Utilizarea lui face ca parul sa devina flexibil si stralucitor. In plus faciliteaza pieptanarea parului si previne despicarea varfurilor.
Este potrivit pentru toate tipurile de par si se poate aplica atat pe parul umed cat si pe parul uscat.


Sper ca v-a fost util acest articol si va astept si pe voi sa imi spuneti care sunt produsele pe care le folositi pentru a preveni deteriorarea parului, in cazul folosirii produselor de coafat.

* Produsele prezentate mai sus fac parte din oferta de produse de pe site-ul aoro.ro de unde pot fi si achizitionate

You May Also Like

0 Comments