Search

Despre farmecul Paco Rabanne 1 Million

by - sâmbătă, noiembrie 23, 2013

Fiecare dintre noi ne alegem parfumul in functie de ocazie, de starea de spirit si de anotimp. Parfumurile pentru femei sunt mult mai diversificate dar trebuie sa recunosc ca personal am o slabiciune pentru parfumurile de barbati. La ultima comanda de pe aoro.ro, m-am decis sa comand deja cadoul de sarbatori pentru iubitul meu si am ales sa caut un parfum. Initial mi-a fost greu pentru ca sunt multe parfumuri, insa ceva anume m-a facut sa ma opresc la unul ....Paco Rabanne 1 Million. Nu stiu daca am fost atrasa initial de aspectul placut al sticlei sau de comentariile pozitive pe care le avea....insa dupa 2 minute il aveam deja adaugat in cos. Am asteptat nerabdatoare sa ajunga coletul sa vad despre ce e vorba.

Paco Rabanne 1 Million


Dupa ce am primit parfumul m-am bucurat de alegerea facuta iar iubitul meu a fost de 2 ori mai incantat ca si mine. Pentru mine un parfum spune multe despre o persoana, deoarece dezvaluie o mica parte din personalitatea fiecaruia. Chiar fara sa ne dam seama un parfum ne face sa avem mai multe incredere in noi si ne creste stima de sine. Atunci cand stau in preajma barbatului care poarta parfumul imi denota esente masculine din partea unui barbat increzator, ambitios si sexy. Notele de varf formate din menta, grapefruit si portocala compun o esenta dulceaga care reprezinta un barbat increzator care denota in acelasi timp si un iz de sensibilitate, in schimb ce notele de mijloc formate din note ascutite , piele, trandafir si scortisoara invaluie persoana care il poarta intr-un barbat femecator si chic....un barbat intelept care stie intotdeauna ce vrea.
Notele de baza ale pafumului contin lemn, patchouli si ambra care confera pafrumului intensitate si trezeste in barbat dorinta de a fi armonios.
Paco Rabanne 1 Million


Este important sa alegem un parfum care sa ne reprezinte, care sa sublinieze personalitatea noastra si care sa ne invaluie intr-un aer fermecator.
Atunci cand iubitul meu poarta acest parfum il adulmec de-a dreptul pentru ca ii scoate in evidenta aspecte ale personalitatii pe care le ador. Imi inspira un barbat sigur pe el dornic sa ofere siguranta si in acelasi timp ii scoate la iveala sensibilitatea si carisma, ceea ce il transforma intr-un barbat sexy si ademenitor. Pe langa aceste aspecte, pafumul invaluie barbatul intr-un aer misterios, ne conduc catre un drum pe care daca il urmam vom descoperi din ce in ce mai multe. E un parfum care spune multe....si in acelasi timp e un parfum care ne face sa dorim sa descoperim si mai multe.

Aspectul parfumului este unul elegant, aparte si poate fi asociat cu un lingou de aur. Ca si persistenta m-a uimit de-a dreptul, deoarece in preajma iubitului meu m-am bucurat de aroma in jur de 10 ore. Odata pulverizat cuprinde toata camera cu mireasma lui.

Daca v-am facut curioase in legatura cu acest parfum va recomand sa cumparati unul original, deoarece un parfum fake nu va avea acelasi impact ca cel original. In acest sens va conduc catre sectiune de parfumuri online la reducere de pe site-ul aoro.ro unde il puteti gasi la promotie.

Daca va doriti sa faceti un cadou unui barbat, fie ca e iubitul/sotul, tatal vostru sau un prieten va recomand cu drag acest parfum si va garantez ca nu veti da gres. Alegeti un cadou cu care sa surprindeti persoana din viata voastra....de restul se va ocupa Paco Rabanne 1 Million.

You May Also Like

1 Comments

  1. Eu sa fiu sincera imi comand parfumurile de pe Brasty.ro si sunt extraordinar de multumita. Toate parfumurile sunt originale au o concetratie potrivita si in plus poti returna produsele in timp de 14 zile. REcomand cu caldura!. PUPICI :X

    RăspundețiȘtergere