Search

Preferatul iernii : Unt de corp Body Luxuries Dark Kiss

by - miercuri, noiembrie 27, 2013

In perioada rece cand vine vorba de produse de ingrijire, imediat imi vine in minte cuvantaul "hidratare". Fie ca vorbim de produse de par, corp, maini, unghii sau par, absolut toate trebuie sa fie suficient de hidratante incat sa ne protejeze pielea de frig si alti factori. Iarna acord mai multa atentie hidratarii pielii, in special pentru ca optez pentru bai lungi si fierbinti iar acest lucru imi usuca pielea mult mai repede. Dupa fiecare baie si nu numai simt cum pielea mea tanjeste dupa hidratare. Anul trecut in iarna eram obsedata de untul de corp Planet Spa de la Avon pe care l-am folosit mai in toate anotimpurile...e bun, miroase bine, l-am recumparat dar parca oarecum m-am plictisit de el.
Asadar un alt produs se afla acum in topul produselor preferate din aceasta perioada. Este vorba despre untul de corp Body Luxuries Dark Kiss.
Unt de corp Body Luxuries Dark Kiss

O sa incep cu mirosul...deoarece nu am cum sa sar peste asta :))). Aroma este constituita din fructe de padure, bujor si mosc de noapte. Aceasta combinatie de ingrediente ma duce la o aroma de bezele....o aroma dulce, dar in acelasi timp sofisticata si eleganta. Un miros care persista mult timp pe piele :).

Unt de corp Body Luxuries Dark Kiss

Are o consistenta groasa, insa se intinde usor si se absoarbe imediat in piele. Untul contine unt de shea si jojoba care sunt recunoscute pentru proprietatile de hidratare.
Lasa pielea moale si hidratata, facand-o in acelasi timp catifelata si protejata de frig.

Chiar sunt foarte multumita de acest produs. Are un miros superb si un nivel maxim de hidratare....cam tot ce imi doresc de la un produs.

Produsul este comercializat de cupio.ro si poate fi achizitionat de aici. Are un gramaj de 200g si un pret de doar 21,90 lei.

Ati folosit acest produs? Ce unturi de corp preferati in perioada rece?


You May Also Like

0 Comments