Search

Giveaway - castiga o Tunica Casual Black Desire CLOSED

by - marți, decembrie 17, 2013

Mai este doar putin timp si ii spunem bun venit anului 2014....si nu puteam sa inchei anul 2013 fara sa organizez un giveaway pentru voi. Tin sa va multumesc si in acest an pentru toata implicarea, comentariile si sfaturile pe care le-am primit de la voi. Am mai si chiulit de pe blog din cauza lipsei de timp si uneori a oboselii, insa m-ati inteles si mi-ati fost in continuare aproape si tin sa va multumesc pentru asta. Asadar va invit cu mic cu mare sa participati la giveaway-ul ce urmeaza :).

Premiul consta intr-o tunica superba confectionata din material textil. Mai multe detalii despre premiu gasiti aici.


Pentru a va inscrie la concurs trebuie sa indepliniti urmatoarele cerinte : 

1. Urmareste acest blog prin GFC/Blogovin aici
2. Like paginii de facebook Brilliant Beauty si paginii de facebook Fashion Queen
3. Da share fotografiei de aici
4. Abonati-va la newsletter pe acest blog
Daca doriti sa spuneti si o parere despre blog as fi incantata. Ce va place, ce nu, ce e prea mult, ce e prea putin etc....va astept criticile, sugestiile, sfaturile si ce vreti voi. Mizez pe sinceritatea voastra :)


!!! Persoanele care sunt active prin comentarii pe acest blog pot primii 1,2 sau 3 sanse in plus la acest concurs in functie de complexitatea comentariilor si de activitatea de pe blog.

Pentru a va asigura ca inscrierea voastra este valida va rog sa luati in considerare urmatoarele lucruri : 
* persoanele care se inscriu la concurs de pe conturi multiple sau conturi false vor fi descalificate
* va rog sa va asigurati ca share-ul de pe facebook este public pentru a putea fi vizualizat. de asemenea sa imi lasati linkul corect catre share. in cazul in care linkul nu e valid nu puteti participa la extragere
* dupa abonarea la newsletter veti primi un mail de confirmare...va rog sa il deschideti si sa dati click pe linkul de confirmare

Cerintele sunt foarte simple si va rog sa le respectati. Persoanele care nu respecta conditiile de participare la concurs vor fi descalificate fara vreo instiintare.

Va rog sa lasati un comentariu la aceasta postare in care sa imi scrieti : nume GFC/Blogovin, numele cu care ati dat like celor 2 pagini, linkul de share, adresa de mail cu care v-ati abonat la mail comentariul cu privire la blog :)

Concursul se incheie in data de 2 ianuarie 2014 !!

Acestea fiind spuse va doresc multa bafta :).

You May Also Like

0 Comments