Search

Masca de fata Avon cu/fara clatire = dezamagire cosmetica

by - miercuri, decembrie 18, 2013

Nu am mai inclus de mult un produs in categotia de dezamagiri cosmetice...insa e cazul :))). La una dintre comenzile Avon am fost tentata de masca de fata fara clatire si am luat-o. Nu stiam exact la ce sa ma astept, insa am crezut ca e un fel de gel care intra in piele, sau o crema usoara. Cand am primit produsul chiar v-am intrebat pe Facebook de ea, dar nu am aflat mai nimic :)). Dupa ce o primesc, ma apuc sa dezlipesc etichetele de pe spate sa vad cu "ce se mananca" si acolo scria ca se clateste, desi in catalog scria clar ca e masca de fata fara clatire.


Masca vine intr-un borcanas rezistent...pe jumatate gol. Si da vorbesc serios.. In imagine nu stiu daca se observa bine insa mai e un sfert de produs asta in cazul in care am folosit-o de doar 2 ori. Nu e deloc spornica si e nevoie de cam mult produs pentru o aplicare. Cred ca ce a ramas imi mai ajunge pentru 3, maxim 4 aplicari daca ma chinui.

Aspectul si mirosul insa sunt singurele care m-au cucerit. Miroase chiar a trandafiri, are un iz dulceag si un aspect de marmelada. Ma gandesc sa o mananc ca de fata nu e buna :))). Glumesc :P


Chestia cu se clateste/nu se clateste m-a facut sa ma gandesc ca oamenii din spatele Avon sunt tare indecisi. Insa aveam sa aflu adevarul gol golut dupa ce o testam. Ma demachiez frumos si o aplic in speranta ca voi afla daca trebuie sau  nu clatita. Imediat dupa....ma uitam in oglinda si ma gandeam daca ar fi ok sa nu clatesc masca si sa ies asa afara...nu probabil ca nu. De ce? Pai va las sa va convingeti :

Va rog sa imi scuzati moaca...e greu sa iesi bine in poza avand masca pe fata :)))

Buuunn..deci nu se clateste. Atunci astept sa actioneze sa vedem daca e buna de ceva. Si nu, nu e. Promite hidratare si luminozitate insa nu face nimic. Cat o am pe ten imi confera o stare de racorire si atat. Dupa ce o clatesc, tenul nu este mai hidratat, nici mai luminos...nu e nicicum. Mastile pe care le-am avut pana acum aveau o anumita reactie dupa 10-15 minute de la aplicare, cand eram "anuntata" ca trebuie sa le clatesc...ba se intareau, ba se exfoliau etc. in functie de masca. Insa aceasta de la Avon nu reactioneaza nicicum. Are aceasi consistenta ca si atunci cand e aplicata.

Nu mi-a provocat reactii adverse gen iritatii sau cosuri, dar nici nu mi-a facut nimic bine. De cele mai multe ori imi aplic o masca de fata pentru ca ma relaxeaza insa in acelasi timp ma astept ca produsul sa fie eficient iar tenul meu sa aiba ceva beneficii de pe urma produsului.

Nu ma astept ca o masca de fata sa faca minuni cu tenul meu....insa nici nu aplic o masca de fata doar asa de dragul de a avea ceva pe fata. Ma astept totusi sa imi hidrateze tenul....insa aceasta de la Avon nu face nimic.

Nu a costat mult...in jur de 10 lei, insa nu am de gand sa o cumpar pentru ca nu merita :). Astept sa o termin sa folosesc borcanasul la altceva ca e bun :)))

You May Also Like

0 Comments