Search

Recomandari cadouri de Craciun

by - joi, decembrie 12, 2013

Zilele pana la sarbatorirea Craciunului sunt numarate....iar timpul se scurge. Pentru fiecare dintre noi aceasta perioada este una aglomerata, toti suntem in toi cu pregatirile si cu alegerea cadourilor potrivite pentru cei dragi. Mi s-a intamplat si mie sa fac totul pe ultima suta de metri si nu a iesit asa cum mi-am dorit eu...organizarea nu a fost prea buna iar goana dupa cadouri s-a dovedit a fi o pacoste. Asadar mi-am propus sa fiu mai organizata si sa aleg din timp cadourile pentru cei dragi pentru a ma asigura ca fac alegerile corecte. Atunci cand primim un cadou de Craciun, bucuria e mare...insa pentru mine e mai mare bucuria atunci cand vad ca persoana draga iubeste cadoul pe care i l-am oferit.
Daca ne gandim la femeile din viata noastra fie ca e mama, sora sau prietena....oare ce cadou ar fi potrivit? Cand daruiesti ceva unei femei nu ai cum sa dai gres cu produse de infrumusetare...chiar daca e o crema de fata, un ruj sau un parfum. Insa cadoul trebuie sa reflecte dorintele si preferintele persoanei. La barbati e mai simplu, ei sunt mai usor de multumit pentru ca nu sunt atat de pretentiosi.

In cadrul acestui articol doresc sa va prezint cateva sugestii de cadouri pentru cei dragi. Cele mai potrivite daruri consider ca sunt formate din seturi cadou, deoarece cuprind o gama de produse si sunt frumos ambalate, gata pentru a fi daruite. Iata care sunt recomandarile mele in acest sens :

Pentru femei : 
Set Dolce&Gabbana Light Blue.
Setul este format din apa de toaleta 100 ml + crema de corp 100 ml + apa de toaleta 7,4 ml
Cu siguranta veti cuceri cu acest set, Dolce&Gabbana Light Blue fiind un parfum popular si adorat de multe femei. Are un miros proaspat si fresh :).
Set Pacco Rabanne Lady Million
Setul este format din apa de parfum 80ml + lotiune de corp 100 ml
Daca cadoul se indreapta catre o persoana mai sofisticata, cu acest set nu veti da gres cu siguranta. Atat din privinta mirosului superb al parfumul si a lotiunii de corp cat si din perspectiva aspectului cadoului. Parfumul rasfata simturile cu flori senzuale si fructe ademenitoare care va vor transforma intr-un diamant auriu :).

Set Narciso Rodriguez For Her
Set format din apa de toaleta 100 ml + apa de toaleta 10 ml +  lotiune de corp 75 ml
Un cadou ideal pentru a cuceri si a surpinde femeia din viata voastra. Este un parfum incantator care subliniaza eleganta si senzualitatea feminina. Este un parfum potrivit pentru ocazii speciale sau pentru atunci cand doresti sa impresionezi.

Pentru barbati : 

Set Dolce&Gabbana light blue for homme
Set format din apa de toaleta 125 ml + apa de toaleta 40 ml.
Daca v-am recomandat acest set ca si cadou pentru femei vi-l recomand si in varianta masculina. Acest parfum a aparut dupa ce a fost lansat cel de femei care s-a bucurat de un mare succes.
Setul reprezinta un cadou potrivit pentru barbatul puternic care emana in acelasi timp senzualitate. Contine note lemnoase si picante iar esentele de mandarina dau parfumului o nota de prospetime.

Set Ep Line FCBarcelona
Set format din apa de toaleta 100 ml + deo spray 150 ml
Daca persoana caruia urmeaza sa ii daruiti acest cadou este un fanatic al sportului cu siguranta nu veti da gres cu acest set. Atat mirosul cat si aspectul setului sunt menite sa ajunga direct in sufletele suporterilor fotbalului.
Lacoste Challenge
Setul este format din apa de toaleta 90 ml + apa de toaleta 30 ml + sapca + prosop 60 x 40 cm
Un alt set potrvit pentru a fi daruit barbatilor sportivi si activi. Mirosul parfumului este inspirational pentru un barbat dinamic si activ. 



Daca va doriti sa cumparati doar parfumul pentru a-l darui sau pentru voi aoro.ro va pune la dispozitie o gama variata de promotii parfumuri de unde va puteti alege favoritele :). In pozele de mai jos puteti vizualiza parfumurile care beneficiaza de reduceri : 



Cam acestea sunt recomandarile mele in materie de cadouri pentru Craciun. Pe aoro.ro veti gasi zeci de seturi de cadou, parfumuri si cosmetice pentru a impresiona cu cadoul perfect, asadar aveti de unde alege. In plus comandarea unui cadou de pe internet va scuteste de aglomeratiile din magazine si de stresul in gasirea cadoului potrvit.

Voi ati ales cadourile pentru cei dragi?

You May Also Like

0 Comments