Search

Ulei pentru cuticule + instrument pentru cuticule

by - sâmbătă, decembrie 21, 2013

Despre ingrijirea unghiilor am mai scris cateva postari. Rutina mea de ingrijire a ramas cam aceeasi insa in trusa de unghii si-au facut loc inca 2 produse despre care o sa va vorbesc astazi. Consider ca ingrijirea unghiilor necesita la fel de multa atentie ca ingrijirea tenului sau a corpului. Unghiile sunt mereu expuse si trebuie sa aibe un aspect ingrijit.
Iata vedetele acestui articol :


Am vrut sa scriu despre ele mai repede...insa am vrut sa fac un experiment si asta mi-a luat aproximativ o luna. Insa imi pare rau ca nu m-am gandit sa fac poze inainte si dupa la unghii.
Mult timp le-am avut mititele si cum cresteau putin mi se exfoliau, se rupeau si gata. Asadar timp de o luna nu am folosit deloc oja si le-am dat cu tratamente zilnic, iar printre produsele folosite se numara si uleiul de cuticule cu castraveti.


Are un sistem foarte usor de folosit. Invart de partea de sus iar produsul se imbiba in pensula, ceea ce face ca folosirea lui sa fie rapida si nu mai murdaresc tot in jurul meu cu ulei. Este un produs dedicat cuticulelor, insa are si proprietati de hranire si intarire a unghiilor. L-am aplicat o data pe zi, l-am tinut cam 10 minute dupa care am masat fiecare unghie pana la absorbtia totala. Pe termen lung a avut efecte foarte bune. In primul rand imi inmoaie cuticulele care nu mai sunt deloc uscate iar unghiei ii confera stralucire si ajuta la intarirea lor. Dupa o luna de folosire nu mai am deloc unghiile casante. Sunt destul de lungi si ma bucur ca nu se mai exfoliaza deloc.
Chiar e un produs bun care isi face treaba si chiar merita :). In plus costa doar 5.90 lei.


Al doilea produs este un instrument de inox pentru cuticule. Ce e drept cand vine vorba de taiat cuticule nu prea imi iese...ba nu le tai bine, ba ma tai pe mine etc. Am incercat cu forfecuta, unghiera si degeaba. Instrumentul din poza are 2 capete, avand functie dubla : cuticulele se pot impinge sau se pot taia. Cu partea plata se imping si cu cea ascutita se taie.
Dupa ce mi-am inmuiat cuticulele am incercat sa le tai....insa din pacate nu am reusit. Capatul pentru taiere nu este suficient de ascutit si daca insist prea mult imi agasez unghia. Am o prietena care se ocupa de cuticulele mele, insa nici ea nu a reusit sa il manuiasca.
Insa partea de impins e chiar buna si m-am descurcat bine cu ea. Si prefer mai bine metoda asta, decat sa le tai pentru ca cresc si mai repede si mai mari. Le inmoi, le imping si e perfect. Instrumentul are un pret mic de 7.90 lei.


Ambele produse pot fi comandate de pe site-ul http://cupio.ro/, unde veti putea gasi o gama variate de produse pentru unghii, corp, machiaj etc.

Voi ce produse mai folositi pentru ingrijirea unghiilor?

You May Also Like

0 Comments