Search

Bijuterii si...agate

by - vineri, ianuarie 24, 2014

Bijuteriile sunt cele care scot in evidenta orice tinuta.si pot fi alese dintr-o gama larga atat in vederea stilului cat si a materialului, de la bijuterii de aur, la bijuterii de argint etc. Imi e greu sa aleg o gama preferata, deoarece le oscilez insa trebuie sa recunosc ca bijuteriile de aur nu ma prea incanta, consider ca nu mi se potrivesc. In schimb imi place argintul pe care il port zilnic. Am cateva lantisoare pe care le port uneori in functie de ocazie si 2 inele de argint pe care nu le dau jos niciodata de pe degete :).
Am avut si vreo 2 bratari si cateva perechi de argint insa s-au tot pierdut din ele. Am o problema cu pierderea unui cercel si mereu raman peste pereche :D.

Am descoperit un magazin online care comercializeaza o gama variata de bijuterii si cosmetice care fac parte din branduri de renume si se impun prin calitate. Atunci cand suntem in cautarea de cadouri un astfel de site il consider potrivit :)

Printre multe alte produse m-am oprit la o pereche de cercei superba care sunt realizati din argint 925 si agata.

Ma incanta atat aspectul cerceilor cat si faptul ca sunt realizati din agata. Agata este una dintre cele mai vechi pietre semipretioase naturale si este un cristal foarte pretuit inca din timpurile Biblice. Este considerata o piatra care reprezinta norocul si transforma energiile negative in energii pozitive. Pe langa asta are darul de a stimula curajul, increderea in sine, claritatea gandirii etc.Raportat la firea umana agatul poate readuce calmul si linistea, fiind garantat un somn linistit. Inca din cele mai vechi timpuri principala calitate a agatei este considerata capacitatea de a aduce la suprafata talentul si abilitatile interioare, pe care multi oameni le au fara sa stie.

Agatele au nevoie de 30 de minute pentru a se incarca cu energie de la soare iar o data pe luna trebuie tinute sunt jetul de apa calda pentru a fi curatate.


Sunt niste pietre semipretioase foarte frumoase iar combinatiile cu argintul sunt superbe si rezulta o bijuterie sofisticata.

Voi aveti vreo preferinta asupra pietrelor semipretioase?

You May Also Like

0 Comments