Search

Castiga un difuzor cu betisoare parfumate pentru aromaterapie - CLOSED

by - marți, ianuarie 28, 2014

Miresmele din casutele noastre ne pot influenta inconstient sau nu starea de bine, iar uneori aromaterapia are efecte miraculoase asupra noastra.
Eu ma numar printre persoanele care adora lumanarile parfumate si toate lucrurile care tin de aromaterapie. In colaborare cu  esentenaturale va invit la un concurs parfumat al carui premiu consta intr-un difuzor cu 7 betisoare Energia Marii in valoare de 75 lei :)



Descriere:
Difuzorul cu parfum fresh de bergamot, ienupar, muscata si mirt 'Energia Marii' te inconjoara de energia benefica a marii, de vibratia apei pure. 100ml Persista pana la 3 luni in incaperi inchise. 

Uleiul esential din Bergamot este un ulei presat la rece produs din interiorul cojii unui fruct, denumit dupa orasul Italian Bergamo, in care s-a comercializat prima data si care a devenit un simbol al intregii regiuni. Uleiul de bergamot se foloseste in aromaterapie pentru tratarea depresiei, pentru a reduce anxietatea in timpul tratamentului cu radiatii.
Ienuparul este considerat o planta sfanta care traieste indiferent de anotimp. Este recunoscut pentru a trata bolile pulmonare, reumatismul, nevralgiile pentru ca alunga oboseala, previne racelile si este detoxifiant.
Muscata un adevarat medic capabil sa omoare stafilococii si streptococii.  Uleiul esential de muscata se foloseste in aromaterapie impotriva nevrozelor, migrenelor, tulburarilor hormonale pentru ca este un bun calmant. Fiind un sedativ natural, muscata este folosita in terapie pentru persoanele cu tulburari psihice usoare, care sufera de anxietate sau tulburari de stres.

In aromaterapie, uleiul esential din mirt este folosit in tratamentul rinitei si sinuzitei, pentru tratatea dependentelor, pentru insomniaci sau pur si simplu pentru a limpezi gandurile provocate de un stil de viata aglomerat.




Cerinte participare giveaway :

1. Abonati-va la newsletter-ul acestui blog ( dreapta sus)
* dupa ce introduceti adresa de mail si dati "submit" veti primi un email pentru a confirma abonarea la newsletter. Va rog sa deschideti mailul si sa dati click pe linkul de confirmare al abonarii
2. Like paginilor de facebook  Brilliant Beauty si Esente Naturale
3. Share fotografiei de aici
4. Sa mentionati in comentariu care este cea mai frecventa metoda pe care o folositi pentru a va inmiresma casa :)


Pentru a participa va rog sa lasati un comentariu la aceasta postare cu adresa de mail cu care v-ati abonat la newsletter, numele cu care ati dat like celor 2 pagini de facebook, link catre share si sa scrieti care e cea mai frecventa metoda pe care o folositi pentru a va inmiresma casa.

Concursul se termina in data 12 februarie iar castigatorul va fi ales cu random.org

Update Castigatoare :)

Lista de participante si castigatoarea : 

Felicitari CuLore !!!

Astept un mesaj cu datele tale pentru a intra in posesia premiului :)
Pupici :*

You May Also Like

0 Comments