Search

Review produse depozituldefarduri.ro

by - miercuri, ianuarie 08, 2014

In colectia mea de make-up si-au facut aparitia cateva produse noi, despre care am fost nerabdatoare sa va scriu, deoarece sunt produse de calitate :). Toate vedetele acestui articol le puteti gasi pe site-ul depozituldefarduri.ro. Gama de produse de pe site e una larga si variata si consider ca produsele au preturi accesibile.
O sa va prezint produsele pe rand si o sa va scriu si parerea mea despre ele :).

Cel mai fascinant produs este un far mono Victoria Secret care are 2 nuanta absolut fermecatoare.

Si cum imaginile spun tot...





Nuantele sampanie si negru sunt sidefate, contin sclipici si au o consistenta usor cremoasa. Se aseaza foarte bine pe pleoapa, pot fi folosite impreuna sau combinate cu alte nuante. Din swatch se poate observa si cat de pigmentate sunt :). Ca la orice fard, va recomand ca inainte de aplicarea lui sa folositi un primer pentru ca machiajul sa reziste mai mult timp :). Nuanta de sampanie mi se pare fermecatoare, sexy si provocatoare....e chiar deosebita :).


2 rimeluri dragute si-au facut loc in colectia mea si ambele sunt adorabile. De cand ma stiu prefer rimelurile cu pensula cat mai groasa deoarece consider ca sunt cele mai bune si confera mult mai mult volum. Cam asa se intampla si in cazul celor de mai sus. Ambele sunt de o nuanta neagra intensa si confera genelor mult volum. Le-am oscilat in folosire si tot nu am reusit sa imi aleg un preferat...asadar le folosesc pe amandoua odata. Au o rezistenta buna, nu imi cad "picatele" negre pe obraji cum am mai patit cu alte rimeluri. 





Tusul imi place la nebunie si e foarte bun. Are o pensula subtire, ceea ce ma ajuta sa trag o linie mai precisa.
Nu am avut probleme deloc cu el, nu s-a intins si a rezistat pe pleope multe ore :).
Nuanta e un negru foarte intens.
Dupa ce se usuca, daca frec cu degetul nu se duce mai deloc. E un produs chiar foarte bun :)


Am mai primit si un set roz de buretei pentru manichiura, o penseta, un instrument pentru cuticule si un cleste de intors gene.
Bureteii roz sunt tare simpatici si utili...mi-au prins bine caci nu aveam si astfel nu imi mai murdaresc degetele cand aplic oja :).
Penseta de asemenea e foarte buna iar instrumentul de cuticule e preferatul meu si singurul cu care reusesc sa imi indeprtez cuticulele. Am incercat multe instrumente pentru cuticule de la forfecute la chestii mai complicate si degeaba....doar cu acesta clasic ma descurc :).
Despre cleste nu stiu ce sa spun...am incercat sa il folosesc, dar nu prea da rezultate. Nu are forta prea mare cat sa intoarca genele si raman la clestele de metal.


Cam acestea au fost bunatatile :)
Produsele pot fi cumparate de pe site-ul http://www.depozituldefarduri.ro/

You May Also Like

0 Comments