Search

Sunt buzzer Coccolino :)

by - sâmbătă, ianuarie 04, 2014

De ceva timp mi-am facut cont pe site-ul BuzzStore si am primit un mail in care primisem o invitatie de participare la o campanie de testare produse. Trebuia doar sa completez un chestionar si am fost norocoasa sa ma aflu printre cele 500 de persoane care urmau sa testeze produsele. La scurt timp a venit curierul cu pachetul...


Un pachet mare, colorat pe care abia asteptam sa il devorez :D. Si iata ce continea coletul :



2 balsamuri Coccolino in editie limitata de Sarbatori, o felicitare si un ursulet de plus moale si adorabil. Balsamuri de la acest brand am mai folosit si mereu am fost incantata de calitatea lor. Ador mirosul care ramene in rufe timp indelungat iar hainutele mele sunt moi si catifelate :).


Balsamul roz are miros fin de flori exotice iar cel mov are un miros puternic de orhidee :).
Mereu e greu sa aleg intre cele 2 dar le oscilez mereu.

Bineinteles ca l-am pus deja pe Coccolino la treaba :)



Produsele au fost primite gratuit pentru testare in urma inscrierii pe site-ul BuzzStore. Daca doriti sa luati parte la campaniile urmatoare trebuie doar sa va faceti cont aici. Mecanismul e simplu : te inscrii, testezi produse, apoi scrii despre ele.
In plus fiecare campanie si fiecare chestionar va aduce un numar de puncte. Odata ce ati ajuns la 1000 de puncte primiti bonuri valorice de 100 lei :)

Voi ati folosit balsamurile Coccolino? :)


You May Also Like

0 Comments