Search

Pastreaza-ti aspectul tanar cu Electronic Doctor

by - vineri, februarie 28, 2014

Buna dragelor,

In acest articol doresc sa va vorbesc despre una dintre problemele cu care ne confruntam noi femeile : ridurile. La 25 de ani am inceput deja sa ma ingrijorez si eu si observ cum liniile fine si ridurile de expresie incep sa se adanceasca. Daca pana acum nu eram interesata de acest aspect acum ma preocupa. Nu stiu de ce aveam impresia ca doar femeile peste 40 ani se confrunta cu riduri. Se pare ca m-am inselat :). Ridurile pot aparea si la o varsta mai frageda fiind influentate de prea mult machiaj, de radiatii solare si de schimbarile de temperatura.
Intr-adevar odata cu inaintarea in varsta ridurile se adancesc, dar pot aparea de la o varsta mai frageda. Aceasta problema este cauzata de numarul de celule de la nivelul dermului care odata cu inaintarea in varsta scad iar colagenul din piele are rolul de a le estompa si de a reda elasticitate pielii.


Pe piata exista o gramada de creme si lotiuni care promit miracole. Intr-adevar sunt si produse bune, insa din pacate actioneaza doar la suprafata pielii si o fac mai neteda dar nu rezolva problema de la radacina. Aceste creme ajuta stratul superficial (epidermul) sa arate mai bine, insa de fapt ridurile apar deoarece stratul profund (dermul) este afectat. E greu sau chiar imposibil ca o crema sa actioneze in derm deoarece nu au cum sa depaseasca bariera din epiderm.
Asadar de cand am vazut primele semne de riduri pe tenul am inceput sa caut informatii si cand ma apuc nu ma mai opresc. Lasand la o parte cremele miraculoase care promit multe, am primit informatii pretioase despre Electronic Doctor care este un dispozitiv de regenerare celulara si actioneaza impotriva caderii parului, a vergeturilor, a ridurilor si a problemelor gingivale. Mi-a starnit interesul si m-am gandit ca ati fi si voi interesate de beneficiile lui :).

Electronic Doctor actioneaza in profunzimea pielii iar efectul tratamentului este de lunga durata deoarece stimuleaza mecanismele de regenerare naturala prezente in tesuturi. Dispozitivul este certificat la nivel European si nu s-au descoperit reactii adverse si efecte negative.
Tratamentul cu acest dispozitiv se realizeaza dupa o disgnosticare in functie de problemele pe care le prezentati. In functie de asta se stabileste tratamentul care consta in sedinte de durata variabila.


Mecanismul prin care Electronic Doctor stimuleaza prolifierarea celulara este unul electromagnetic. Astfel se declanseaza o cascada fiziologica de regenerare a propriilor celule prin expunerea celulelor la undele emise de dispozitiv, unde care sunt transmise la o frecventa joasa si nu incalzesc tesuturile.

Actiunea dispozitivului mi se pare una extrem de interesanta si benefica. Nu am mai auzit pana acum de un astfel de dispozitiv si daca as locui in Bucuresti mi-ar face mare placere sa il testez. Tratamentul necesita doar pozitionarea emitatorilor Electronic Doctor la nivelul ridurilor iar in timp ce acesta actioneaza in profunzime puteti face orice va doriti deoarece nu trebuie sa fiti imobilizati. Un alt avantaj este faptul ca puteti beneficia de acest tratament si acasa. Un membru al echipei vine la voi acasa, pozitioneaza emitatorii si apoi revine peste 2 ore pentru a-i inlatura.


Va invit sa accesati si site-ul http://electronic-doctor.com/ro/ unde veti gasi mai multe informatii pretioase si ii puteti contacta pentru programari daca sunteti interesate de sedinte tratament :)

Sunt curioasa de parerea voastra referitoare la acest dispozitiv si va invit sa o exprimati in casuta de comentarii. Voi aveti probleme cu ridurile?

You May Also Like

0 Comments