Search

Review - Bioderma Sensibio Mask

by - vineri, februarie 07, 2014

La cateva articole distanta v-am scris despre Bioderma Sensibio Eye - contur pentru ochi si v-am prezentat si masca de fata, careia i-am ramas datoare cu un review.

Bioderma Sensibio Mask

Ca si in cazul multor produse Bioderma si aceasta masca se bucura de complexul Toléridine® despre care v-am spus deja ca are o actiune asupra imflamatiilor si a rosetii.
Masca Sensibio calmeaza pe loc roseata pielii si reconstruieste bariera cutanta pentru a evita penetrarea agentilor iritanti.
Produsul garanteaza o toleranta optima si pentru ochi, datorita faptului ca nu contine parfum si conservanti.

Mod de folosire :
Dupa curatarea tenului aplicati produsul intr-un strat mai gros pe fata si pe gat si lasati sa actioneze 15-20 de minute dupa care puteti sterge tenul cu un burete sau il puteti clati cu apa calduta. Este recomandat sa utilizati masca o data sau de 2 ori pe saptamana.

Ca in cazul altor produse Bioderma ambalajul imi sugereaza delicatetea produsului :). Formula este una usoara lejera iar faptul ca nu contine parfum il consider un mare plus. In primul rand pentru ca nu exista riscul sa imi irite tenul si in al doilea rand pentru ca o pot aplica si in jurul ochilor pentru ca si aceasta zona are nevoie de ingrijire.
Dupa utilizare lasa tenul moale, hidratat si vizibil mai sanatos. Uneori am clatit masca cu apa calda si alteori doar am sters-o cu un buretel si mi-am simtit tenul foarte fin :).
E o masca de fata hidratanta si e un adevarat rasfat sa o folosesc. Imi transmite o senzatie de confort in special datorita consistentei de crema fina. Este o masca potrivita pentru orice tip de ten in special pentru tenul uscat sau sensibil.


Va plac produsele Bioderma? Ati incercat aceasta masca?

You May Also Like

0 Comments