Search

Review - crema de maini Garnier Intensive 7 Days

by - joi, februarie 06, 2014

Pentru mine crema de maini e la fel de importanta ca si crema de fata pentru ca atat tenul cat si mainile sunt expuse direct la frig in special in cazul in care nu suportati manusile la fel ca mine. Oricat de frig e afara...nu port manusi, de aceea trebuie sa le confer mainilor ingrijirea optima.
In aceasta iarna mainile mele au suferit cel mai mult din pricina frigului. Anii trecuti nu am avut probleme atat de mari si nu reuseam sa termin o crema de maini...ei bine in acest an am terminat pana acum 4 si sunt pe cale sa o termin si pe a 5-a caruia am vrut sa ii dedic un articol pentru ca e cea mai buna dintre cele pe care le-am folosit in acest an.

Este vorba despre crema de maini Garnier Intensive 7 Days :

Garnier Intensive 7 Days

Crema este recomandata pentru mainile uscate sau aspre, hranind si hidratand in profunzime pielea.Formula sa este imbogatita cu L-Bifidus, care actioneaza ca un scut impotriva deshidratarii si ulei de mango, pentru hidratarea in profunzime a pielii uscate.

Pe langa actiunea produsului, pentru mine e absolut necesar ca o crema de maini sa miroase bine...in caz contrar nu o pot folosi. Insa acest caz e unul fericit, deoarece ador mirosul cremei...are un iz de mango suav si usor dulceag. 
In ceea ce priveste consistenta consider ca e potrivita, nefiind foarte uleioasa insa nici apoasa, avand o textura fina cremoasa.
Crema patrunde rapid in maini, fara sa lase o pelicula grasa la nivelul pielii lasand mainile catifelate, moi, hidratate si usor parfumate.

Nu suport sa imi simt mainile uscate si aspre...folosesc crema dupa orice contact cu apa si de fiecare data cand ies afara.
Indiferent de cat de scazute au fost temperaturile afara nu am avut probleme cu deshidratarea pielii mainilor iar crema Garnier m-a ajutat sa le confer nivelul de hidratare optim.

Garnier Intensive 7 Days este o crema de maini foarte buna, potrivita pentru pielea uscata si deshidratata si nu concep sa plec de acasa fara ea. Pe langa frigul de afara care usuca mainile, in cazul meu obtin acelasi efect din cauza apei calde/fierbinti. Dupa o baie fierbinte sau o tura de spalat vase imi simt mainile foarte uscate si aspre, senzatie pe care nu o suport. Atunci e nevoie sa aplic crema si pret de cateva ore nu mai am probleme.

De 2 ori pe saptamana consider ca e necesar sa apelam la un peeling pentru maini care sa elimine celulele moarte de la nivelul pielii iar pentru acest lucru optez pentru zatul de cafea pe care il amestec cu ulei de masline. Masez usor mainile cu amestecul, clatesc cu apa calduta, aplic crema de maini Garnier intr-un strat mai gros, dupa care imi pun manusi de bumbac pe care le tin pana dimineata. La inceput imi era greu sa dorm cu manusi, insa m-am obisnuit dupa ce le-am gasit pe cele potrivite dintr-un bumbac fin.
Dimineata mainile arata si se simt foarte bine. Sunt fine, hidratate si au un aspect sanatos. 
Va recomand cu drag sa incercati si voi :)

Crema are 100 ml si am cumparat-o de pe aoro.ro la pretul de 12 lei.
Pe site gasiti o varietate de creme de maini in functie de necesitatile voastre :)

Voi pentru ce crema de maini optati?

You May Also Like

0 Comments