Search

Review - L'oreal Nude Magique - eau de teint

by - vineri, februarie 14, 2014

Buna dragelor,

In acest articol doresc sa va prezint un fond de ten cu care m-am imprietenit de curand. De-a lungul timpului am folosit destul de multe fonduri de ten si testez in continuare. Momentan folosesc Rimmel London Lasting Finish 25 hour despre care o sa va vorbesc intr-un alt articol si L'oreal Nude Magique - eau de teint, despre care o sa va vorbesc acum.

L'oreal Nude Magique - eau de teint

E un fond de ten bun, insa e aparte fata de ce am folosit pana acum, in primul rand datorita faptului ca este cel mai lichid fond de ten pe care l-am testat pana acum. Insa asta nu trebuie sa fie neaparat un lucru rau. Cel putin nu in cazul de fata.

Acest fond de ten are la baza multa apa, ceea ce se si simte...odata aplicat pe ten, daca il las cateva secunde inainte sa il intind pur si simplu curge. Insa imi place foarte mult senzatia pe care o ofera...pur si simplu nu simt ca port un fond de ten. Are o textura light, aerisita as spune si ma simt de parca am folosit doar crema de fata. Nu incarca tenul absolut deloc si are o rezistenta destul de mare. De la aplicare pana la demachiere trec uneori peste 12 ore in cazul meu, atunci cand sunt la lucru. Bineinteles nu se vede la fel de fresh ca la inceput, dar nici nu se sterge asa incat sa lase urme sau pete.

Eu am nuanta 140 Pure Beige si se adapteaza perfect tenului meu. Singurul dezavantaj e faptul ca nu are pompita :

Pe ambalaj ne sugereaza sa agitam sticluta si apoi sa turnam in palma/pe pensula etc. Insa nu mi s-a parut foarte eficace aceasta metoda, deoarece mie personal imi e greu sa dozez cantitatea necesara. Asadar am apelat la o pensula mai subtire pentru corector pe care o introduc in sticluta si apoi aplic produsul pe fata. Daca faceti si voi asa cu anumite fonduri de ten care nu au pompita, e important sa spalati bine pensula dupa fiecare utilizare pentru a nu tranfera microbi pe fata si in produs.
Atunci cand agit sticluta se aude ca si cum as scutura o sticla de apa :)). Mi s-a parut ciudat la inceput, insa e ceva normal avand in vedere cat e de lichid.

Ce m-a impresionat destul de tare e faptul ca lasa tenul extrem de fin si are un finish mat. Nu exceleaza la capitolul rezistenta la transfer si il mai impart cu ecranul telefonului, insa nu am prea intalnit vreun fond de ten care sa ramana lipit pe ten fara sa se tranfere deloc.

Cred ca majoritatea dintre voi a folosit un BB-cream si stiti texturile acelea light care iti dau impresia ca nu ai nimic pe ten...exact asa se simte L'oreal Nude Magique. 
E un fond de ten bun si ii acord nota maxima.

Are un gramaj de 20 ml iar pretul variaza intre 50-60 lei. Daca e sa ne referim la calitate as spune ca merita toti banii, insa din privinta gramajului o sa spuneti ca e scump.
Insa as mai adauga ca e destul de economic. Il folosesc de aproximativ o luna, timp in care am terminat cam jumatate la el. Fiind lichid e nevoie de putin produs pentru a acoperi intreaga suprafata a tenului. Din punctul meu de vedere merita investitia.

V-am facut si o proba :). 


Pentru poza After nu am folosit deloc pudra si cred ca se vede finish-ul mat pe care il are. In plus sunt multumita de acoperire, pe care o consider medie.

Ati folosit acest fond de ten? Va tenteaza?

You May Also Like

0 Comments