Search

Jurnal de dieta #1 - Produsele Gerlinea

by - luni, aprilie 14, 2014

De ceva timp va tot spun pe facebook de intentia mea de a slabi cateva kg inainte de nunta. Ei bine, planul meu nu a prea functionat si in aproximativ 1 luna am pierdut doar 1 kg....pe care l-am pus lejer inapoi intre timp. Deci am nevoie de un impuls mai mare si de o dieta echilibrata. Mi-am propus ca in 4 saptamani sa scap de kg nedorite si am sa va tin la curent cu evolutia mea.

Ma bazez pe produsele Gerlinea pe care le-am primit de curand iar de astazi o sa incep dieta cu ele. O sa va prezint produsele, urmand ca la finalul articolului sa va prezint planurile mele :D
Gama de produse Gerlinea este compusa din subtituite de masa. Slabirea se obtine prin inlocuirea 1-2 mese cu produse Gerlinea in cadrul unui regim hipocaloric.
Am primit 6 cutii de batoane de ciocolata fiecare cu alta aroma. 2 batoane inlocuiesc o masa, avand doar 235 de kcal.
Recomandari de utilizare a substitutelor de masa Gerlinea : 
- Mic dejun : ceai sau cafea fara zahar + 1 substituit de masa Gerlinea + 1 fruct
- Gustare : 1 fruct mediu
- Pranz : 1 substituit de masa Gerlinea + 1 fruct sau cruditati natur
- Gustare : o portie de biscuiti Gerlinea Mac ( 3 biscuiti )
- Cina : peste/carne slaba (130-150g) sau 1 ou + legume verzi la aburi (300g) + 1lingurita de ulei + 1 produs lactat degresat fara zahar + paine integrala (60g)

Gustarile hipocalorice Gerlinea sunt :
- Hiperproteice - proteinele contribuie la mentinerea mesei musculare
- Bogate in vitamine si minerale, pentru a pastra tonusul si echilibrul chiar si la dieta.

Produsele sunt indicate atat pentru slabit cat si pentru mentinerea greutatii. Sunt ideale si atunci cand suntem pe fuga si nu avem timp de masa, deoarece batoanele reprezinta o gustare rapida si satioasa.

Biscuitii Gerlinea sunt ideali pentru gustarile dintre mese iar 3 biscuiti au 89 kcal. Sunt biscuiti dietetici, bogati in vitamine si proteine Ca, Mg, Fe, cu continut glucidic redus -30% fata de biscuitii obisnuiti. 20% din energie din proteine, permit conservarea masei musculare si au un rol important in mentinerea senzatiei de satietate.

Milk Shake-ul de la Garlinea este o bautura al carui gust este intens de ciocolata si se prepara cu lapte degresat cald sau rece. Este un produs hipocaloric, avand doar 200kcal si este recomandat in inlocuirea unei mese.



Acestea sunt produsele pe care incepand de astazi am sa le includ in dieta mea si imi pun toate sperantele ca voi slabi. Multe dintre voi mi-ati spus ca nu e necesar sa slabesc...insa eu consider ca e. Momentan am aproximativ 51 kg si o inaltime de 1,67 m. Initial mi-am impus sa ajung la 49 de kg, dar ma multumesc si cu 51-52.
Va pun si o poza cu kg pe care le indica cantarul in acest moment, urmand ca dupa o luna sa revin cu o poza in care cantarul sa indice mai putin....sper :D

Ma bazez pe produsele Gerlinea ca ma vor ajuta sa ating targetul dorit. Insa pentru asta trebuie sa fac si eu cateva sacrificii.
In primul rand Pepsi iese din discutie si am inceput sa ma obisnuiesc cu apa plata, iar cand vreau sa ii dau un gust adaug cateva felii de lamaie si gata. Apoi painea, prajelile, grasimile, dulciurile si apa minerala ies din nou din discutie.
O sa ma axez pe legume, fructe, iaurturi degresate, multe salate si carne slaba la gratar sau fiarta.

In acest articol am dorit sa va prezint produsele care vor face parte din dieta mea si targetul pe care doresc sa il ating.
In urmatoarea postare o sa va scriu despre sportul pe care il practic, apoi urmatorul va fi despre alimentatie, urmand ca in a 4-a saptamana sa revin cu reusitele.

E prima data cand tin o dieta...de fapt cand sunt foarte hotarata sa o tin. Am mai avut tentative, dar am renuntat usor. O sa spuneti ca nu sunt grasa. Nu am spus ca sunt...insa m-as simti mai bine fara cateva kg si trebuie sa lupt pentru asta.

Ati incercat produsele Gerlinea?
Daca ati tinut si voi dieta si aveti sfaturi pentru mine nu ezitati sa le scrieti in comentarii :*
Momentan sportul acasa e singura mea optiune din cauza lipsei de timp si am optat pentru cateva filmulete de pe YouTube care s-au dovedit a fi eficiente. Daca aveti recomandari si in acest sens pentru mine va invit din nou sa mi le scrieti in comentarii :*

You May Also Like

0 Comments