Search

Review - Bioderma Hydrabio Serum

by - sâmbătă, aprilie 05, 2014

Buna dragelor,

In aceasta postare doresc sa va prezint un produs Bioderma pe care l-am primit cadou de 8 Martie. De atunci il folosesc zilnic iar dupa aproape o luna de utilizare mi-am conturat parerea pe care o impartasesc cu voi :). In primul rand trebuie sa mentionez ca pana acum nu am mai folosit nici un ser de la nici un brand...nu stiu de ce sincer. Nu le-am acordat importanta si consideram ca sunt tot un fel de creme de fata. Insa am aflat mai apoi ca serurile sunt formule concentrate, formate din molecule mai mici decat cele continute de cremele de fata. Acest lucru ajuta serurile sa se absoarba mai adanc in epiderma, conferind o hidratare mai intensa.

Dupa ce m-am informat asupra produselor de acest gen, m-am apucat de testat Bioderma Hydrabio Serum.

Bioderma Hydrabio Serum
Ambalajul produsului este unul igienic datorita pompitei din dotare, care pe langa usurinta in utilizare pe care o confera ne ajuta sa dozam cantitatea necesara de produs. Pompita are sistem on/off prin rotire.
Din acest punct de vedere primeste nota maxima. Ma tot uit la el sa vad daca pot reutiliza ambalajul dupa ce termin produsul :D. Mi-ar fi util pentru cremele de fata care sunt in borcanele.

Bioderma Hydrabio Serum
Mod de actiune : 
*O inovatie Bioderma, complexul  biologic patentat Aquagenium® stimuleaza capacitatea celulara a pielii, reinvatand-o sa genereze in profunzime si sa retina la suprafata hidratarea esentiala pentru echilibrul sau.
*Hidrateaza intensiv datorita ingredientelor active iar pielea isi regaseste confortul, supletetea si iluminozitatea
*Hipoalergenic, Hydrabio Serum este formulat in asa fel incat minimizeze riscul reactiilor adverse
*Complexul natural patentat D.A.F®  ridica pragul de toleranta al pielii.
*Formula Hydrabio Serum este non-comedogena

Am folosit serul in fiecare seara si dimineata dupa ce mi-am demachiat tenul. L-am aplicat pe tenul curat, l-am lasat cateva minute sa se absoarba complet si apoi am aplicat crema de fata si crema de ochi. Precizez ca am folosit serul si in zona ochilor si nu mi-a provocat usturimi sau alt disconfort. Are un miros subtil, foarte frumos insa deloc deranjant. Nu as stii cu ce sa asociez mirosul...la mine e mai simplu : imi place sau nu, e suparator sau nu :)). 

Produsul are o textura densa de gel, care intra rapid in piele. 2-3 pompite sunt suficiente pentru a aplica produsul pe toata fata. Dupa aplicare lasa o senzatie de ten fin, ceea ce face produsul sa fie excelent in calitate de primer, deoarece fondul de ten se aseaza frumos si uniform. Uneori dimineata cand sunt pe fuga aplic doar serul, fara o alta crema hidratanta si imi confera hidratare pe parcursul intregii zile.

Asupra tenului a avut efecte benefice, nu mi-au aparut monstruleti pe ten, ba chiar a ajutat la vindecarea celor existenti. Cel mai placut lucru pe care l-am observat la acest ser e faptul ca ajuta tenul sa isi recapete elasticitatea si ii confera luminozitate.
Dupa 16-18 de lucru si purtat machiaj cred ca va imaginati cum arata tenul meu dupa ce ma demachiez. Arata obosit si am impresia ca arat mai batrana cu 5 ani. Aplic serul iar dimineata tenul arata mai bine, e mai stralucitor si arat de parca as fi dormit 10 ore...chiar daca abia au trecut 4-5 ore de cand m-am pus in pat. Acest lucru mi-a demonstrat faptul ca intr-adevar ingredientele produsului patrund profund in piele si o hidrateaza in intregime.

Il consider potrivit pentru toate tipurile de ten. Eu am tenul mixt/gras si m-am inteles bine cu serul. Il consider suficient de capabil incat sa faca fata unui ten uscat sau sensibil care necesita mai multa hidratare.


Bioderma Hydrabio Serum

Ingrediente : 
AQUA/WATER, GLYCERIN, XYLITOL, SODIUM POLYACRYLATE, MANNITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, NIACINAMIDE, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, DIMETHICONE, CYCLOPENTASILOXANE, TRIDECETH-6, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, SODIUM HYALURONATE, HEXYLDECANOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DISODIUM EDTA, CHLORPHENESIN, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE (PARFUM).



Brand : Bioderma
Numele produsului : Bioderma Hydrabio Serum
Data expirarii : 9 luni de la deschidere
Cantitate : 40 ml
Pret : aproximativ 100 lei
Produsul poate fi cumparat din farmacii.
Nota mea : 10/10

Voi folositi ser pentru ingrijirea tenului?
Va invit sa urmariti pagina de facebook Bioderma Romania, pentru a fi la curent cu noutatile lansate precum si cu concursurile ademenitoare :)

You May Also Like

0 Comments