Search

Review - ulei dupa depilare Gerocossen

by - sâmbătă, aprilie 19, 2014

Buna dragelor,

In acest articol doresc sa va fac si voua cunostiinta cu un produs care m-a incantat de la prima utilizare. Este vorba despre uleiul dupa depilare de la Gerocossen, pe care il folosesc de ceva timp si e un produs spornic, deoarece se termina greu. Uleiul are in compozitie ulei de galbenele, care ajuta pielea sa se calmeze dupa depilare si indeparteaza urmele de ceara, daca e cazul.


Sincer pana acum nu am folosit un astfel de produs dupa epilare si nu de putine ori m-am iritat, insa mereu optam pentru o lotiune de corp normala, care nu se lauda cu aceleasi efecte ca acest ulei.

Are un miros placut, a plante si imi place pentru ca se absoarbe foarte rapid in piele si o hidrateaza in acelasi timp. Nu ramane nici o pelicula grasa la nivelul pielii si ma pot imbraca imediat ce l-am aplicat.
Am folosit produsul chiar daca pentru epilare am folosit ceara, aparatul de ras sau epilatorul. In toate cele 3 cazuri a facut fata cu brio, efectul fiind vizibil.

Mi-a calmat eventualele iritatii si a impiedicat aparitia altora.

Am vrut sa supun produsul la un test mai mare si l-am folosit si cand mi-am epilat mustata. In aceasta zona folosesc doar ceara rece si fiind o zona sensibila se irita mai tare. De obicei optez sa o epilez seara cand ma asigur ca nu mai ies din casa iar a doua zi dimineata inca raman cateva picatele rosii care arata urat chiar si acoperite cu fond de ten. Asadar imediat dupa epilare am aplicat produsul, am masat putin pana a intrat in piele iar pana dimineata si-a facut damblaua si m-am trezit cu pielea fina :)

De asemenea folosesc uleiul si dupa epilarea cu ceara rece....cu ceara calda nu mai am tupeu dupa pataniile din trecut :))). Indiferent de calitatea produsului, tot ramane ceara pe piele, care se indeparteaza cam greu fara un produs adecvat. Asadar am umezit un servetel in ulei si l-am aplicat prin tamponare si a eliminat ceara fara nici o problema.

In concluzie uleiul dupa depilare imi place foarte mult, il consider un produs util si indispensabil iar daca e si ieftin cu atat mai bine. 

Brand : Gerocossen
Denumirea produsului : Gerocossen Ulei dupa depilare
Cantitate : 125 ml
Pret : 10 lei
Produsul poate fi cumparat din supermarketuri si de pe site-ul Gerocossen de aici

Voi folositi ulei dupa depilare?

You May Also Like

0 Comments