Search

Bun venit in lumea Danone !!!

by - marți, mai 20, 2014

Buna dragelor,
In acest articol va invit sa iesim putin din sfera de beauty si sa patrundem in delicioasa lume a iaurturilor. Personal ma rasfat destul de des cu un iaurt iar din gama de la Danone il ador pe cel cu capsuni. Tot de Danone este fabricat si iaurtul Activia pe care il consum aproape in fiecare dimineata.

Asadar acest articol are menirea de a va aduce la cunostinta faptul ca Danone implineste 15 ani si odata cu aceasta celebrare a fost lansat si site-ul danone.ro. Iar pentru ca cei de la Danone sunt fani social media si au incredere in ochiul critic al bloggerilor am acceptat provocarea de a va prezenta 3 aspecte care imi plac la site si cateva pe care le-as modifica.

In primul rand trebuie sa mentionez ca imi place foarte mult cum sunt ordonate articolele, meniul site-ului fiind bine organizat. In privinta continutului le ofer un alt avantaj. Daca doriti sa aflati mai multe lucruri despre iaurturi in general sau despre Danone, veti gasi toate informatiile necesare pe site.

Apreciez faptul ca pagina de contact e bine organizata si plina de informatii. Acest lucru mi se pare foarte important. Nu de putine ori am vrut sa contactez adminii unui site si m-am dat peste cap sa caut adresa de mail :))).
Per total site-ul e bine construit si plin de informatii, navigarea fiind una usoara si rapida.  Am zabovit o vreme in categoria in care sunt prezentate produsele Danone. M-am bucurat sa gasesc informatii complete despre iaurturile care imi plac.

Acum ar trebui sa va spun ce consider ca ar mai trebui schimbat. In principiu nu prea am nimic de reprosat cu exceptia unui lucru. Cred ca ar fi foarte util ca pe site sa existe optiunea de a ne abona la newsletter. Pentru a putea fi informati de aparitia noilor articole si comunicate de presa.
In rest nu am nimic sa le reprosez...daca se introduce si optiunea de abonare la newsletter, site-ul e complet din punctul meu de vedere :).


Va invit si pe voi sa accesati site-ul Danone si sa imi spuneti parerea voastra :)


You May Also Like

0 Comments