Search

Calvin Klein Euphoria Forbidden - intre senzualitate si eleganta

by - joi, mai 29, 2014

Calvin Klein este unul dintre cele mai cunoscute si luxoase branduri de imbracaminte si parfumuri. Marca Calvin Klein cuprinde o gama larga de imbracaminte atat de femei cat si de barbati, accesorii, cosmetice si parfumuri. Cele mai vestite produse ale marcii sunt fara indoiala parfumurile, datorita carora a ajuns celebru la nivel international. Parfumurile Calvin Klein se remarca prin unicitatea lor, oferind de la cele mai simple esente pana la cele mai complicate. Aromele sunt sofisticate si elegante, fiind irezistibile pentru orice femeie.

In trecut am avut apa de parfum Calvin Klein Euphoria despre care v-am scris acum ceva timp. Fiind atat de impresionata de parfum, am fost foarte tentata de varianta Calvin Klein Euphoria Forbidden pe care l-am achizitionat la una dintre comenzile de pe aoro.ro. Dupa cum bine stiti, personal ma declar incantata de produsele si serviciile acestui site. Gama variata de parfumuri ma ademeneste mereu si pana acum am comandat 5 parfumuri de la ei. Toate originale si superbe.

Dupa cum am mentionat si mai sus, vedeta acestui articol este apa de toaleta Calvin Klein Euphoria Forbidden. Un parfum sofisticat si perfect pentru vara.

Euphoria reprezinta o calatorie fara limite inspirata de descoperirea unei noi libertati, reprezinta trairea unui vin.....Calvin Klein


As cataloga parfumul ca fiind misterios si iesit din comun de sexy. Notele din care e compus contureaza femeia eleganta si sofisticata. Are o aroma calda, fiind o combinatie intre tonuri calde si fructate.
Parfumul se deschide prin notele de varf care sunt compuse din piersica, mandarina si zmeura, urmand aromele florale de orhidee, iasomie si bujor. Acordurile senzuale care compun baza parfumului sunt formate din casmir, patchouli si mosc.

Este un parfum elegant care atrage atentia atat prin mireasma superba cat si prin design-ul sticlei. Compozitia misterioasa si irezistibila a parfumul ar fascina orice femeie. Este un parfum ideal pentru femeile senzuale, sigure pe ele...si in acelasi timp misterioase. De asemenea reprezinta si un cadou perfect pentru o persoana draga. Cu siguranta o veti surprinde.

Calvin Klein Euphoria Forbidden

Calvin Klein Euphoria Forbidden este un parfum potrivit pentru toate varstele, avand o aroma unica. Esentele jucause si elegante in acelasi timp il fac un parfum ideal atat pentru zi cat si pentru seara. Are o aroma puternica, care nu deranjeaza, nu e intepatoare si nu mi-a provocat migrene. Aroma irezistibila a parfumului rezista o zi intreaga iar pe haine se mentine chiar si mai mult. Dupa cum puteti observa si in poze, aproape ca l-am terminat, insa ar fi fost pacat sa nu scriu despre el, pentru ca a devenit instant unul dintre parfumurile mele preferate.

Parfumurile Calvin Klein sunt catalogate ca fiind parfumuri pentru femeile moderne si independente, iar esentele parfumurilor invaluie intr-un aer misterios, elegant si sofisticat.

Mi-ar fi greu sa aleg intre Euphoria si Forbidden....ambandoua au ceva in comun, dar in acelasi timp sunt atat de diferite. Ambele sunt parfumuri superbe si o sa ma asigur ca nu raman fara ele. Cu siguranta au devenit rapid printre parfumurile mele preferate. Ma bucur foarte mult ca am facut cunostinta cu parfumurile acestui brand pentu ca intr-adevar se diferentiaza de restul prin unicitatea si senzualitatea esentelor din compozitie.

Daca v-am facut curioase in privinta acestui parfum si considerati ca vi se potriveste il gasiti pe aoro.ro la un pret foarte avantajos : 133 lei pentru 100 ml.

Ati incercat Calvin Klein Euphoria Forbidden sau alte parfumuri apartinand acestui brand?

You May Also Like

0 Comments