Search

Casca pentru uscarea rapida a parului :)

by - miercuri, mai 28, 2014

Buna dragelor ,

Am ramas putin in urma cu review-urile si cand ma uit in agenda si vad cate am de scris imi vine sa plang :))). Incerc sa scriu cate un articol zilnic pentru ca in curand va urma o mica pauza, deoarece pregatirea nuntii imi cam ocupa din timp si e o perioada destul de incarcata.
In acest articol doresc sa va prezint un produs de care m-am indragostit de la prima utilizare si in acelasi timp e un produs foarte util. Este vorba despre casca pentru uscarea rapida a parului.


Cred ca din fotografia de mai sus va puteti da seama si cum se foloseste. Mai jos o sa vedeti si poze cu mine si va rog sa nu va speriati :D. Mi se pare un produs util in special cand trebuie sa ne aranjam parul rapid. Este pe elastic si o puteti ajusta in functie de marimea dorita. Se introduce uscatorul de par in acel furtun iar caldura emanata se imprastie in toata casca ajutand la uscarea rapida a parului.


Pe langa faptul ca e ideala pentru momentele in care trebuie sa plecati imediat dupa ce v-ati spalat pe cap e foarte utila si pentru aranjarea parului. Mi-am mai pus si eu bigudiuri si moate si stiu cat de greu e sa dormi cu ele in cap...e incomod si enervant. Ei bine cu aceasta casca in 15 minute se usuca parul pe bigudiuri si va rezulta o frizura frumoasa. Am incercat si eu o data si nu am fost suficient de inspirata sa fac atunci fotografiile iar acum e prea tarziu pentru ca mi s-a ars uscatorul de par si cel provizoriu pe care l-am primit pana cumpar altul nu prea face fata. Adica abia mi se misca parul de la el :))

Sa nu radeti va rog de fata mea :)).

 La baza unde se introduce uscatorul de par e prevazut cu un elastic pentru a se modela dupa fiecare model. Uscatorul de par pe care il am in acest moment nu e tocmai potrivit...pentru ca nu are forma rotunda si m-am chinuit putin sa il bag pe elastic, dar am reusit pana la urma :).
Nu am mai auzit pana acum de aceasta casca, insa ma bucur ca am avut ocazia sa o incerc si imi e de mare folos :).


Casca are un pret modic de doar 29 lei si poate fi achizitionata de aici.
Ce spuneti, va tenteaza?

You May Also Like

1 Comments