Search

Cel mai rezistent ruj - Lipfinity by Max Factor

by - marți, mai 13, 2014

Buna dragelor,

Astazi vreau sa va prezint o noua inovatie Max Factor de care m-am indragostit : Lipfinity !!
La momentul actual este declarat cel mai rezistent produs de buze .
Spre deosebire de celelalte rujuri ultra rezistente, care devin terne si uscate pe buze, Lipfinity confera o culoare rezistenta cu aspect catifelat care isi pastreaza stralucirea si intensitatea. Aceasta se datoreaza in mare parte noului aplicator care asigura aplicarea unui strat mai subtire si mai uniform. Formula Lipfinity combina culoarea aderenta cu o baza din silicon pentru a asigura non-transferul.

Eu am Lipfinity in nuanta Always Delicate....o nuanta de nude discreta si foarte feminina.

Baza : baza foarte pigmentata contine o combinatie de polimeri aderenti care fixeaza culoarea pe buze si o componenta flexibila ce asigura ca elementul aderent este suficient de moale pentru a nu crapa pe buze.
Top Coat : top coat-ul hidratant confera stralucire pentru intreaga zi.


In primele 2 poze am aplicat doar baza (rujul) iar in cea de-a doua am aplicat si balsamul. Rezultatul imi place foarte mult....ador nuanta asta :).
Si spre surprinderea mea e cel mai rezistent ruj pe care l-am avut pana acum. Nu dispare de pe buze daca mananc, beau, fumez etc. Nu ramane nici o urma de ruj pe cana de cafea de exemplu. Totul ramane intact.
Nu usuca buzele si le mentine hidratate.
Un singur strat este suficient pentru a conferi culoare buzelor.
Dupa aplicarea rujului pret de cateva secunde simt cum ma strange...senzatie asemanatoare cu piele care tine...in acest timp se usuca rujul. Buunnn...termin machiajul si plec la lucru. Dupa 2-3 ore ma simteam ca si cum nu aveam nimic pe buze...ma uit in oglinda, rujul inca e acolo...WOW !!. Dupa mai bine de 12 ore de lucru, eram deja acasa, in fata oglinzii, mirata de faptul ca rujul inca era la locul lui. Nu era intact...s-a mai dus putin din el, dar era acolo. Cand vine timpul sa ma demachiez...soc din nou. Rujul nu se duce...nici cu lotiunea micelara de la Bioderma, nici cu un demachiant crema. Doar demachiantul bifazic i-a venit de hac.
Chiar sunt mega-surprinsa de rezistenta acestui ruj...e impresionant. Imi doresc sa incerc si alte nuante....o nuanta de rosu mi-as dori :)


Rujurile Lipfinity le gasiti in 15 nuante care mai de care mai frumoasa, iar pretul este de aproximativ 50 lei.



Alaturi de Lipfinity am primit si o mini-oja intr-o nuanta la fel de delicata si de frumoasa :). Face parte din colectia Max Effect :)


Ati incercat rujurile Lipfinity? Care nuanta va place cel mai mult?

You May Also Like

0 Comments