Search

Herra Hair Perfume...cel mai elegant accesoriu pentru par

by - vineri, mai 16, 2014

Mereu am avut o slabiciune pentru parfumuri....parfumuri florale, dulci, elegante etc. In functie de starea de spirit imi aleg si parfumul. Din review-urile mele cred ca v-ati dat seama ca pun mare pret si pe parfumul produselor pe care le folosesc. In ceea ce priveste parul pe langa beneficiile unui produs, am cautat mereu ca produsul sa aiba si un miros deosebit. Nu pot folosi ceva care miroase urat, indiferent de eficienta. Pitici...stiu :))). Ei bine pentru pretentioasele ca mine s-a inventat parfumul pentru par. Da, ati citit bine parfum pentru par. Si nu orice parfum, ci unul deosebit. Este vorba despre Herra Hair Perfume pe care il gasiti pe site-ul Sageco Concept. Am asteptat cu nerabdare coletul, iar cand l-am primit am facut din nou dansul bucuriei :))).
Ambalajul este unul elegant si m-a cucerit din prima :). Iar mirosul...ahh mirosul.....e deosebit, elegant si aparte. Cand l-am primit l-am si folosit. Doar 2-3 pulverizari sunt suficiente pentru a invalui parul intr-o explozie de eleganta si senzualitate. Mare mi-a fost mirarea cand am observat ca parfumul se pastreaza in par pana la urmatoarea spalare, in cazul meu 2 zile.

Pe langa faptul ca are o aroma irezistibila, are si cateva ingrediente cheie care au rolul de a proteja parul :
* extract de floarea soarelui - ajuta la protejarea parului de razele UV, care provoaca decolorarea
* glicerina - adauga umiditate fara a incarca parul
* extract de frunze de masline - protejeaza impotriva poluarii si a antioxidantilor

Nu contine sulfanti si parabeni.

Un alt lucru care m-a incantat este faptul ca reuseste sa neutralizeze complet mirosurile urate din par. Cred ca multe dintre voi stiti deja ca meseria mea este barman, deci dupa 2 zile de lucru parul prinde miros de fum. Si mi se intampla sa trebuiasca sa merg undeva imediat a doua zi dupa ce ies de la lucru si nu prea apuc sa ma spal pe cap....insa problema e rezolvata cu 2-3 pulverizari din Herra Hair Perfume. Nu cred ca va puteti imagina cat de incantata sunt de acest produs. Pana acum nu am auzit niciodata de parfum de par....iar acum nu ma pot lipsi de el.


Are un miros destul de puternic combinand miresme precum bergamota italiana, fructele loquat, orhideea de la miezul noptii, trandafirul, iasomia alba, mimoza, heliotropul, crinul, vanilia, boabele de tonka, lemnul de santal si moscul. Parfumul combina intr-un mod elegant notele fructate, cu cele florale si cu cele lemnoase. Din aceasta combinatie reiese un parfum extravangant, senzual si elegant. Din punctul meu de vedere e extrem de deosebit si ma simt onorata ca am avut ocazia sa il incerc.

Parfumul Herra Hair Perfume poate fi achizitionat de aici la pretul de 130 lei (momentan e redus la 80 lei ) , de pe site-ul Sageco Complet, magazin online unde veti gasi o sumedenie de produse ademenitoare. Am aruncat o privire si in categoria de extensii par natural, unde am vazut cateva nuante foarte frumoase si cu siguranta calitative. Preturile sunt avantajoase iar gama de produse e destul de larga.

Asadar dragelor ce spuneti de noul meu parfum de par? Ati incercat acest tip de produs?
Va astept cu drag parerile :*

You May Also Like

0 Comments