Search

Parerea mea despre noile produse Oriflame The One

by - sâmbătă, mai 17, 2014

Buna dragelor,

Dupa cum v-am anuntat pe Facebook, in urma unei campanii pentru bloggeri lansate de catre Oriflame si blogalinitiative.ro , am primit cateva produse pentru testare care fac parte din noua gama The One. Am fost foarte curioasa in privinta produselor, le-am folosit destul de des de cand le-am primit, asadar astazi o sa va spun parerea mea despre ele.
Asa cum imi place, mereu ma leg si de ambalaj :D. In cazul de fata, am doar cuvinte de lauda....toate ambalajele produselor mi se par dragute, elegante si utile. Mai jos puteti citi parerea mea despre fiecare produs in parte.

Fondul de ten Iluskin l-am primit in nuanta Natural Beige, care l-a inceput mi s-a parut a fi deschis, insa se adapteaza perfect nuantei tenului meu. Are o consistenta fluida, usoara, nu are efect de masca si este destul de rezistent. Insa acoperirea e mica spre medie, asemanatoare cu a unui bb cream. Il consider un fond de ten potrivit pentru persoanele fara mari defecte ale tenului. Finish-ul este unul semi-mat, usor pudrat. In cazul tenului meu gras/mixt s-a adaptat perfect. E bun pentru zilelele in care nu am chef sa port prea mult machiaj. Nu incarca tenul si se simte foarte lejer. Ii acord inca un plus datorita faptul ca are SPF 20.
Pretul standard al produsului este de 45 lei .

Corectorul The One Illuskin imi place mult si mi se pare bun atat din privinta rezistentei cat si din punct de vedere calitativ. Nuanta nu e nici prea deschisa, nici prea inchisa ci se potriveste perfect cu nuanta tenului meu. De obicei optez pentru corectoare cu o nuanta mai deschisa decat pielea pentru un efect de luminozitate, insa nu e cazul acestui produs, deoarece desi nuanta e similara pielii mele, confera luminozitate zonei ochilor. Are o acoperire medie si ma declar foarte incantata de el. De asemenea pretul mi se pare avantajos si e un produs care isi merita banii.
Pretul standard al produsului este 18 lei.

Pudra The One Illuskin o am in nuanta Medium, insa la inceput mi s-a parut deschisa, deoarece in ambalaj arata aproape alba. Insa si aceasta se adapteaza tenului. Se aseaza frumos pe ten, nu are un aspect fainos, nu usuca tenul si imi place foarte mult ambalajul. Buretelul din dotare nu l-am folosit, am optat pentru pensula. Fixeaza machiajul si consider ca e o pudra foarte buna. Nu i-am gasit nici o parte negativa cu exceptia pretului care sincer mi se pare foarte mare. Pretul standard al pudrei este de 50 lei, ceea ce e mult. E o pudra buna, insa nu as da atatia bani pe ea. Din punct de vedere calitativ se gasesc pudre la fel de bune, la un pret mai mic.

Cu rimelul The One Volume Blast, am crezut ca nu o sa ma inteleg la inceput cand am vazut cat de mica e periuta. Dar se pare ca il ador....e extraordinar de bun. Confera volum, alungire si am precizie cand il aplic datorita periutei. Eu eram obisnuita cu perii mari, insa m-am adaptat si la aceasta mica....si inca foarte bine. Nuanta este de un negru intens, nu lipeste genele, nu cade de pe gene sub forma de picatele si se demachiaza usor. E un rimel bun pe care il voi recumpara cu siguranta.
Pretul standard al produsului este 28 lei.


Cele 2 gloss-uri in nuantele rose glacier si trendy berry imi plac foarte mult. Au un miros delicios, usor fructat....sunt pline de sclipici si arata foarte bine pe buze. Le-am folosit atat singure cat si peste un ruj si mereu mi-a placut rezultatul. Au foarte mult sclipici in compozitie, insa acesta ramane la locul lui...e un sclipici fin si adorabil. Imi place foarte mult si aplicatorul care confera precizie la aplicare.
Gloss-uri imi voi mai comanda cu siguranta din catalog pentru ca imi doresc sa incerc si alte nuante.
Pretul standard al gloss-urilor este de 27 lei.

Cei 3 pigmenti Colour Impact in nuantele olive green, beige pearl si golden brown......, i-am folosit doar cu primer sau ca si baza pentru alte farduri. Fiind crema am stiut ca nu am nici o sansa sa ii folosesc fara primer....de fapt nici daca erau prafoase nu le foloseam fara primer :D. In primul rand trebuie sa mentionez ca nuantele mi se par foarte frumoase iar consistenta lor e perfecta. Aplicate pe pleoapa devin fine si se blenduiesc foarte usor. Nu sunt lipicioase si nu ingreuneaza pleoapele. Cu primer au rezistat chiar si 10 ore si le-am folosit atat impreuna cat si separat in combinatie cu alte farduri. Chiar sunt foarte calitative si le ofer nota maxima. Imi plac toate 3 nuantale....insa cel mai mult am abuzat de beige pearl care poate fi folosit ca si iluminator sub arcada sau in coltul interior.
Pretul standard este de 35 lei. Desi sunt bune....mi se par putin cam scumpe totusi :D.

Si ultimele 2 produse despre care va scriu sunt cele 2 oje in nuantele : orchid si cappucino Culorile sunt foarte frumoase, insa din pacate in cazul meu rezistenta a fost 0. Am citit mai multe pareri despre oje si multe fete se declara incantate de rezistenta lor. Insa din pacate in cazul meu nu functioneaza. Folosesc si baza si top coat si degeaba...Le-am folosit si singure si tot degeaba. Nu au rezistat mai mult de o zi pe unghiile mele. Chiar imi pare rau ca nu ma pot bucura de ele, deoarece nuantele sunt chiar frumoase.
Pensula e mai lata, ceea ce pentru mine faciliteaza aplicarea, au un finish lucios si se usuca repede. Insa daca ma dau acum si dupa 3 ore spal vasele, deja incepe sa sara de pe varfuri...
Pretul standard al ojelor este de ..... habar n-am :))). Am cautat pe internet si n-am gasit...in catalogul curent nu le-am vazut, deci nu stiu ce pret au. Daca stiti, va rog sa ma luminati :D.

In concluzie ma declar incantata de noua gama de produse lansata de Oriflame, desi unele produse au si mici parti negative. Le consider produse ok, insa nu spectaculoase, de aceea in cazul unora preturile mi se par cam maricele. Insa ma bucur ca Oriflame evolueaza si sper ca pe viitor sa ne surprinda cu cat mai multe lansari de produse care mai de care mai ademenitoare.

*** Acest articol contine strict parerea mea personala si sincera in urma experientelor cu produselor. Daca gusturile mele difera cu ale voastre e pentru ca avem tipuri de piele diferite si uneori asteptari diferite :)

Voi ati incercat produsele The One? Daca nu, care va tenteaza?

You May Also Like

0 Comments