Search

Picioare fine cu Ped Shaper si Ped Egg :)

by - sâmbătă, mai 03, 2014

Buna dragelor,

Pentru ca vara se apropie si vine vremea sandalelor, e timpul sa ne ocupam de picioarele noastre. Nimeni nu isi doreste bataturi, nu? Operatiunea de indepartare a pielii moarte de pe talpa mi s-a parut mereu un chin sincer. Plus ca operatiunea trebuie repetata destul de des pentru ca praful are grija sa distruga pielea de pe calcaie. Si nu da bine o pedichiura frumoasa cu niste calcaie crapate.
Insa am descoperit recent o metoda eficienta de a avea picioare catifelata si in acest articol o sa v-o prezint.

Mai pe scurt este vorba despre kitul de pedichiura - manichiura + cadou Ped Egg :

Trusa contine : 
- pila cilindrica superioara - ajuta la indepartarea pielii uscate
- con profesional ascutit - pentru indepartarea instanta a cuticulelor uscate
- con pentru picioare - pentru subtierea bataturilor, calsurilor si a unghiilor groase
- periuta satinata delicata - pentru indepartarea prafului si a urmelor dupa pilire inainte de aplicarea cremelor de intretinere
- perie cilindrica de lux - speciala pentru netezire si lustruire
- con ascutit de precizie - pentru zonele sau colturile greu accesibile
- polizor disc plat proiectat pentru polizarea fina
- pila rotativa
- pila Nail Shine - ingrijeste unghiile conferindu-le luciu
2 Ped Egg

Alaturi de dispozitive in cutie gasim si un pliant foarte util care ne arata rolul fiecarei pile in parte.
Ped Shaper functioneaza cu 2 baterii A4 si in timpul utilizarii trebuie sa tinem apasat butonul albastru de on. Mi-ar fi placut sa aiba un sistem de on/off....era mai simplu, insa e ok si asa.
Dispozitivele si pielele sunt de o calitate foarte buna, desi la inceput mi-a fost cam greu sa ma obisnuiesc cu ele. Folosite cu precizie si atentie nu distrugem unghiile. Nu e recomandat sa insistati foarte mult daca nu e cazul. Mi-a fost foarte util pentru ingrijirea unghiilor, fiind un dispozitiv eficient si usor de folosit. Ma incanta faptul ca are baterii si nu cablu, pentru ca il putem lua cu noi in vacante si poate fi utilizat chiar si daca nu avem o priza la indemana. Eu am mai avut un astfel de dizpozitiv de la Avon parca...sau Oriflame, nu mai stiu sigur. Insa era mult prea agresiv cu unghiile, pilele fiind prea dure si am reusit sa imi creez santuri in unghii cand am incercat sa indepartez cuticulele. 
Inainte de a folosi Ped Shaper imi tin picioarele in apa calda aproximativ 10-15 minute ca sa se inmoaie cuticulele si sa fie indepartate mai usor.
Chiar sunt multumita de acest dispozitiv si ma ajuta sa obtin o pedichiura frumoasa si sa o intretin :)


Dupa cum am spus si mai sus setul contine si 2 Ped Egg care sunt dispozitive pentru indepartarea pielii moarte de pe calcaie. Forma similara unui ou se potriveste perfect in palma ceea ce il face usor de folosit si manevrat. Este construit dintr-un plastic tare si calitativ.
Dupa cum se vede si in poza de mai jos, partea cu care actioneaza are aspect de razatoare. Insa o razatoare blanda :D. Ped Egg se desface pentru a indeparta pielea moarta cazuta. Imi place foarte mult pentru ca nu mai fac mizerie....e foarte eficient si il prefer pe el in locul pilelor clasice. In poza mai vedeti si 4 pile de finisare care le utilizez dupa ce am scapat de pielea moarta pentru a obtine o piele fina.
Deci de acum bataturile si pielea moarta nu mai sunt o problema :)
In plus operatiunea talpi fine dureaza putin....ceea ce inseamna enorm pentru mine.


Sunt incanta de pe Ped Egg si Ped Shaper si vi-l recomand cu drag daca aveti probleme cu bataturile si pielea uscata....sau poate doar pentru a obtine o pedichiura frumoasa.

Kitul poate fi achizitionat de pe site-ul .machiajprofesionalperspirex.com, de aici la pretul intreg de 35 lei, insa acum e la reducere si costa doar 28 lei. Din punctul meu de vedere pretul e chiar foarte mic si accesibil.

Ati incercat produsele prezentate? Va tenteaza?
Voi cum va ingrijiti picioarele?

You May Also Like

0 Comments