Search

Preferatele lunii - Aprilie 2014

by - joi, mai 01, 2014

Buna dragelor,


Asa cum v-am promis pe Facebook, intentionez sa reiau postarile in care sa va prezint produsele preferate ale lunii. E si una dintre postarile mele preferate, insa o vreme nu m-am putut tine de ea, si m-am trezit prea tarziu ca sa scriu. Insa o sa ma mobilizez, promit :).


Asadar, va invit sa cititi despre produsele care le-am iubit cel mai mult in luna aprilie :)

Noua gama de la Avon Naturals cu ciocolata m-a surprins intr-un mod extrem de placut. Mirosul nu e deloc chimic ci miros a ciocolata. Lotiunea de corp si spray-ul au in compozitie si trandafiri...imi vine sa le mananc. In ultima perioada doar pe ele le-am folosit. Lotiunea e foarte hidratanta iar spray-ul e perfect. Insa preferatul meu din aceasta gama e scrub-ul de corp care confera senzatii placute sub dus....exfoliaza bland si are un miros intens de ciocolata. Am inteles ca si varianta cu capsuni si cea cu vanilie sunt delicioase, dar inca nu le-am incercat....urmeaza :)

Despre untul de cacao sub forma de nasturei v-am scris aici si aproape toata luna mi-am rasfatat tenul cu el. In toata luna aprilie am folosit 2 seruri pentru ten care imi sunt foarte dragi si chiar au efecte. Despre Hydrabio Serum de la Bioderma v-am scris aici si deja stiti cat de mult il iubesc :). L-am folosit in fiecare zi, mai am cam un sfert in el si intentionez sa il recumpar pentru ca merita. Serul de la La Roche Posay se numara si el printre preferatele lunii pentru ca l-am folosit si pe el destul de des si mi-a placut mult. Promite sa inlature roseata pielii si chiar reuseste. Mai multe despre el nu va spun pentru ca urmeaza curand un review detaliat si demonstrativ.

In luna aprilie nu m-am machiat foarte intens si am folosit putine produse in acest sens. Insa produsele din poza de mai sus mi-au fost alaturi zi de zi. Despre fondul de ten Rimmel London Lasting Finish v-am scris aici si il folosesc aproape zi de zi, inca de cand am scris acel review. Dupa cum se vede mai am doar putin in el, insa o sa il recumpar pentru ca e extraordinar din punctul meu de vedere. Si rimelul de la Max Factor caruia i-am facut review aici e aproape pe terminate, dar am abuzat de el toata luna precedenta :D. Pudra de la Farmasi se afla si ea printre cele mai iubite produse din luna aprilie si ma declar fan al acestui produs. Are un finish mat, fara aspect fainos si e rezistenta. In privinta rujurilor cel mai des am folosit un ruj de la Avon intr-o nuanta frumoasa de roz si un ruj de la L'oreal care e mai natural...in poza pare mai inchis si mai tipator...insa e o nuanta linistita :).

Ultimele 3 produse preferate din luna aprilie sunt produse pe care nu le-am mai incercat pana acum, insa mi-au demonstrat ca merita sa fie trecute pe lista si chiar recumparate. Desi ador brandul Bioderma pana acum nu am folosit gelul de dus Atotderm, insa am avut ocazia sa il incerc cand am primit setul de mini-produse si mi-a placut mult, deci intentionez sa il cumpar full size. E un produs bland cu pielea si curata delicat.
Ani buni am folosit gelurile intime de la Avon, insa am decis sa il incerc si pe acesta de la Nivea, despre care am citit lucruri bune. Ei bine, tot ce pot sa spun ca e superb si chiar le intrece pe cele de la Avon. E foarte delicat cu zona intima si are un miros frumos, insa subtil. M-am inteles foarte bine cu el.
Pentru epilare, mi-am cumparat de la Gillette gelul de ras Satin Care cu aloe vera. E un produs bun, miroase superb si e bland cu pielea :).


Cam acestea sunt produsele pe care le-am iubit cel mai mult in luna aprilie. Va invit sa imi spuneti daca ati incercat si voi vreunul din produsele de mai sus.
Care sunt produsele voastre preferate din luna aprilie?

You May Also Like

0 Comments