Search

Produse primite pentru testare de la elevina.ro

by - luni, mai 05, 2014

Buna dragelor,

In acest articol doresc sa va prezint 4 produse pe care le-am primit de la elevina si despre care o sa va scriu curand pe blog, pe masura ce le voi testa.
In acest articol insa o sa va descriu produsele alese :)
Site-ul contine o gama foarte variata si numeroasa de produse, incat mi-a fost foarte greu sa ma decid asupra a 4 produse. Dupa ce am zabovit o vreme pe site m-am oprit asupra produselor pe care le vedeti in poza de mai jos. Sunt produse pe care nu le-am incercat pana acum, insa mi-au starnit curiozitatea si le-am ales :).

Pentru ca vreau sa imi mentin parul cat mai sanatos am ales tratamentul Londa Professional Visible Repair. Are un gramaj de 750 ml si pretul de 100 lei. Stiam de la o prietena ca e foarte bun acest tratament si din cate am inteles se poate cumpara doar din coafor pe baza de comanda, insa pretul e mai mare. Daca ma insel, va rog sa ma contraziceti. Nu am parul foarte degradat insa se simte ca are nevoie de ceva mai multa hidratare iar tratamanetul de la Londa mi s-a parut util. L-am folosit pana acum de 2 ori, insa mai multe despre efectele lui o sa aflati curand. Momentan ma rezum la a va spune ca are un miros superb :).

Am ales si fondul de ten Astor Perfect Saty pentru ca e un fond de ten rezistent iar momentan doar genul asta de fonduri de ten le prefer, avand in vedere ca stau multe ore machiata.
Pe acesta de la Astor nu l-am incercat pana acum si mi-a starnit curiozitatea. Promite sa mentina un look proaspat pe parcursul intregii zile, combate uscarea tenului si este rezistent la transfer. Formula sa este pe baza de oxigen, lasand tenul sa respire fara sa incarce tenul si porii. Am ales nuanta Beige Bej (mediu) si mi se potriveste perfect.

Pentru ca mereu am fost tentata de produsele Olay, insa nu le-am incercat pana acum am optat pentru Olay Total Effects Touch of Foundatoon.
M-a tentat aceasta crema, deoarece e o crema hidratanta care combate cele 7 semne ale imbatranirii si uniformizeaza nuanta tenului. Acest produs aduce impreuna tehnologia anti-ageing Olay si inovatiile in make-up de la Max Factor. Confera tenului un aspect luminos si o protejeaza impotriva factorilor de poluare din mediu. Are SPF 15 si un complex unic format din vitaminele B3, E si B5 care hidrateaza in profunzime pielea. Am inceput sa folosesc crema inca din prima zi de cand am primit-o si imi place tare mult. O aplic inainte de a folosi fondul de ten, se absoarbe rapid in pielea si hidrateaza in profunzime. E o crema foarte buna si o sa va dezvalui mai multe despre ea in curand :*

Am ales initial un tratament de par de la Wella, insa pentru ca nu era pe stoc am primit Indola Hair Thickening Elixir - ser de ingrosare. Acest produs este ideal daca vrem o coafura bine conturata insa fara sa avem parul rigid. Confera volum, stralucire si fixare. Se aplica pe parul umed si apoi puteti usca parul cu uscatorul de par, sau il lasati sa se usuce natural. M-a surprins faptul ca nu incarca absolut deloc parul, nu e deloc rigid cum e in cazul spumelor de par sau a fixativelor. L-am aplicat pe parul umed ca sa imi defineasca buclele si efectul chiar a fost WOW...bucle definite si parul moale si flexibil. Chiar e un produs bun si abia astept sa ii fac un review mai detaliat :).


Acestea sunt cele 4 produse pe care le-am primit pentru testare de pe site-ul elevina.ro despre care o sa scriu review-uri detaliate de indata ce imi conturez o parere ferma.
Pana una alta va invit sa intrati si voi pe site si daca va tenteaza ceva acum e ocazia pentru ca au si o promotie : 

Daca comandati produse de 150 lei, veti plati doar 100 lei. Si din fericire gama de produse e extrem de larga...deci aveti de unde alege.

Acum va invit sa imi spuneti daca ati incercat vreunul dintre produsele pe care le-am primit eu :). De asemenea sunt si foarte curioasa care sunt produsele care va fac cu ochiul de pe site, deci va astept cu drag comentariile :*

You May Also Like

0 Comments