Search

Produsecosmetice.ro = Orice ai nevoie

by - sâmbătă, mai 10, 2014

Buna dragelor,
Cred ca v-am spus de nenumarate ori ca sunt o fana a cumparaturilor online. Cu atat mai mult cu cat gasesc magazine online care dispun de o gama larga de produse, de unde pot comanda tot ce am nevoie din confortul casei mele, fara prea multe plimbari. Asta pe langa faptul ca in oraselul meu nu gasesc prea multe lucruri. Deci cumparaturile pe internet pe langa placere...sunt si oarecum de nevoie :).

In acest articol doresc sa va fac cunostinta cu site-ul produsecosmetice.ro, un site pe care gasiti o gama extrem de larga de produse....asa cum spune si sloganul : tot ce ai nevoie. Produsecosmetice.ro va pune la dispozitie cele mai cautate produse de machiaj, de ingrijire a tenului si a corpului cuprinzand printre cele mai renumite branduri precum Almay, Elizabeth Arden, Max Factor, Sephora, Yves Saint Laurent, Lancome, Mac, Versace Essence si multe altele.
In plus gasiti produse pentru orice aveti nevoie : ingrijirea parului, ingrijirea tenului, ingrijirea corpului si produse de machiaj.
M-a incantat foarte mult cateva truse de machiaj profesional, insa mi-au ramas ochii la aceasta care de altfel e in drum spre mine si o sa am ocazia sa v-o prezint mai detaliat :)

Trusa contine 78 de nuante de fard, mate si sidefate si 6 nuante de blush-uri. E compacta si foarte cocheta :). Abia astept sa ajunga.
Produsele Nyx au cucerit si ele piata prin nuantele frumoase si calitatea lor iar pe site gasiti o sumedenie de nuante de fard apartinand acestui brand.


Pentru ingrijirea parului exista o gama variata de produse destinate ingrijirii complete a parului : sampoane, masti de par, balsamuri, tratamente de par, produse de styling etc.
Mi-au atras atentia produsele Villa Borghini, despre care am mai citit si par a fi produse calitative care ajuta la regenerarea parului si la intretinerea lor. Sunt disponibile produse pentru fiecare tip de par si pentru fiecare necesitate.
Va spun sincer ca ma incanta foarte mult site-ul avand in vedere gama larga de produse de care dispune. Va invit sa aruncati si voi o privire si sa imi spuneti care sunt produsele care va tenteaza :).

Taxa de transport este doar 10 lei oriunde in tara iar produsele se livreaza prin curier. La comenzile de minim 190 de lei beneficiati de transport gratuit. In plus site-ul va ofera posibilitatea sa returnati produsul in maxim 10 zile daca nu e ceea ce va doreati si veti primi banii inapoi.

Ati comandat pana acum de pe produsecosmetice.ro? Daca nu, va tenteaza?
Va pup cu drag si va astept parerile :)


You May Also Like

0 Comments