Search

Produsele bio sunt disponibile si pe aoro.ro

by - joi, mai 08, 2014

Buna dragelor,

De ceva timp va tot scriu despre aoro si cred ca deja v-ati dat seama ca a devenit rapid unul dintre magazinele mele preferate. Iar asta se datoreaza gamei largi de produse, a preturilor mici si nu in ultimul timp a profesionalismului de care dau dovada. Coletele au ajuns mereu la timp si intr-o stare perfecta, fiecare produs fiind ambalat cu atentie. In ultimul rand piata a explodat de produse bio care au starnit interesul cumparatorilor si bineinteles si al meu. Am folosit si folosesc multe produse bio si sunt incantata de calitatea lor. Asadar aoro ne pune la dispozitie o noua categorie de produse si anume produse bio. Pe mine persoanal ma incanta tare mult acest aspect si am vrut sa va dau si voua de stire si sa va prezint cateva produse bio pe care le gasim pe site. Asadar o sa va prezint cateva produse din categoriile care mi-au atras atentia.


M-am bucurat sa gasesc si produse bio de machiaj in special pentru ca am folosit in trecut BB cream-ul de la Babaria si am fost foarte multumita de el. Are in compozitie aloe vera care e benefica pentru ten, hidratand pielea in profunzime. Acoperirea este medie spre mare ceea ce e un punct forte pentru un BB cream. Nu incarca deloc tenul si are o formula hidratanta.
Creioanele de buze de la Lavera mi-au atras atentia prin intermediul celor 2 nuante care sunt disponibile care mi se par naturale si totusi versatile. Se pare ca gama de produse Lavera e destul de larga...eu sincer pana acum nu am auzit de ele, insa m-ar tenta foarte tare sa le incerc. De aceea tot din aceasta gama am ales si 3 gloss-uri de buze pe care mi-ar placea sa le incerc. Desi ador rujurile si o vreme nu am prea folosit gloss-uri de curand pasiunea pentru luciurile de buze a revenit. Imi place cum se vad la soare, cum stralucesc pe buze :). Insa bineinteles nici de rujuri nu am uitat si le sunt fidela...de aceea si rujurile de la Lavera mi-au luat ochii. Nuantele disponibile sunt absolut superbe, iar in poza de mai sus am ramas cu ochii la nuanta de visiniu cupru din mijloc. E adorabila. Pretul unui ruj e 39 lei si mi se pare chiar acceptabil. Pentru ca vara se apropie si ne dorim un ten bronzat o pudra bronzanta e indispensabila iar pudra de la Nuxe Maquillage Prodigieux e compromitatoare in acest sens. Pudra bio nu am folosit niciodata si as fi chiar curioasa cu ce anume se deosebeste de o pudra normala.


Am fost foarte incantata sa gasesc pe site si o gama variata de parfumuri bio atat pentru femei cat si pentru barbati. Notele caracteristice note dulci care jongleaza cu citrice, mosc, iasomie si multe alte arome ademenitoare. Din ce am citit le consider foarte potrivite pentru primavara-vara. Parfumurile Roger & Gallet predomina aceasta categorie, insa gasiti si alte branduri. Nici parfumuri bio nu am folosit pana acum si as fi curioasa de rezistenta lor pentru ca de mirosit bine nu ma indoiesc avand in vedere notele pe care le contin. Daca iubiti si voi parfumurile dulci cu siguranta vor fi pe placut vostru.


Si cum vara se apropie cu pasi rapizi ce spuneti daca ne protejam pielea cu produse bio pentru protectie solara. Nu stiu ce spuneti voi....insa mie mi se par foarte tentate. Marea majoritate a produselor apartin brandului Babaria, iar gama de produse e destinata atat adultilor cat si copiilor, gasind produse de la cel mai mic factor de protectie pana la cel mai mare. Cand vine vorba de produse pentru soare le prefer atat pe cele crema cat si pe cele spray. Produsele crema le aplic inainte sa ies din casa, insa cand merg la plaja prefer produsele de tip spray pentru ca mi se par mai comode si mai utile.

Ma bucur foarte mult ca aoro a introdus pe site categoria de produse bio pentru cei care iubesc aceste produse. Cand au aparut pe piata am fost putin reticenta in privinta lor, insa pe parcurs le-am inclus in rutina mea de ingrijire si ma declar multumita de efectele lor. Daca trag linie....imi dau seama ca pana acum nu am fost dezamagita de nici un produs bio, ceea ce ma incanta si ma bucura.
La urmatoarea comanda cu siguranta voi alege si cateva produse din gama bio, in special rujurile Lavera la care mi-au ramas ochii.

Voi folositi produse bio? Ce parere aveti despre produsele bio din categoria de pe aoro.ro?

You May Also Like

0 Comments