Search

Review - Ser sebum control Gerovital

by - vineri, mai 30, 2014

Buna dragelor,

Astazi vreau sa aduc in atentia voastra un produs pe care il folosesc de mai bine de o luna si am tot amanat acest review pentru ca mi-a fost mai greu sa imi conturez parerea despre el. Insa dupa mai bine de o luna si jumatate de utilizare mi-am gasit cuvintele si am o parere definita.
Dupa cum bine stiti pentru ca m-am tot plans pe blog, am parul gras la radacini iar la varfuri se usuca cam tare. Din acest motiv trebuie sa imi spal parul din 2 in 2 zile pentru ca aspectul de par gras nu e deloc placut. Am tot incercat diverse sampoane, balsamuri si masti pentru a rezolva aceasta problema dar nu a functionat nimic. Pe langa asta cand incepe sa mi se ingrase parul, incepe sa apara si matreata si arat ca si ninsa.
De aceea mi-a atras atentia serul sebum control de la Gerovital pe care il folosesc dupa fiecare spalare. In tot acest timp i-am gasit cateva puncte forte si cateva puncte mai slabe.

Produsul este destinat ingrijirii intensive a parului gras, actionand pentru normalizarea secretiei de sebum de la nivelul scalpului si combaterea matretii seboreice.

Avand in vedere descrierea mi s-a parut tentant si am spus ca e exact de ce am eu nevoie. Acum sa va povestesc cum m-am inteles cu el.
O sa incep cu mirosul si ambalajul ca de obicei :)). Mirosul imi place la nebunie...e foarte fresh si deloc deranjant iar ambalajul e bine construit, insa are un mic defect. Desi m-am bucurat ca e sub forma de spray...din pacate e sub forma de jet. Sper ca intelegeti ce spun. Nu se evapora sub forma unui spray ci tinteste intr-un singur loc :)). Astfel aplicarea devine putin mai dificila daca vrem sa acoperim o zona cat mai mare a scalpului. Unoeri l-am pulverizat in maini si apoi mi-am masat scalpul.

Produsul se foloseste dupa fiecare spalare si trebuie sa masati scalpul timp de 3 minute. Sincer mie mi s-a parut mult 3 minute, insa m-am resemnat cu mici abateri.

Cam dupa 1-2 saptamani au inceput sa se vada efectele produsului si ma declar destul de multumita. Nu a facut minuni in cazul meu, insa daca inainte era absolut necesar sa imi spal parul la 2 zile, acum pot sa il spal la 3 zile, uneori chiar la 4. Mi-a marit timpul intre spalari cu 1-2 zile. Pentru mine e destul de important acest aspect si ma bucur ca a reusit sa ma scape de aceasta problema. In schimb m-am bucurat ca matreata nu si-a mai facut aparitia.
Insa entuziasmul meu s-a cam dus cand m-am uitat pe lista de ingrediente si am vazut ca alcoolul e al doilea lista, dupa apa. Desi produsul e benefic, in timp alcoolul din compozitie duce la uscarea scalpului care va reactiona si la un moment dat va produce si mai mult sebum. Mirosul de alcool nu se simte...dar in mod evident e intr-o cantitate mare, fiind al doilea pe lista.

In concluzie e un produs bun insa am decis sa nu il mai folosesc dupa fiecare spalare pentru ca mi-e frica de reactii adverse. Ce e drept pana acum nu au aparut...insa nu as vrea sa risc.

Majoritatea produselor dedicate sebumului fie ca vorbim de scalp sau de ten sunt formulate avand ca ingredient principal alcoolul. Desi initial veti avea impresia ca va face bine, nu e deloc asa. Alcoolul usuca iar sebumul va fi produs in cantitati si mai mari, ceea ce nu cred ca va doriti.

In concluzie pot spune ca serul sebum control de la Gerovital e un produs bun, nu am avut reactii adverse, insa nu l-as mai recumpara din cauza faptului ca are in compozitie alcool.

Are o cantitate de 100 ml si il puteti gasi aici la pretul de 14.80 lei.
Ati incercat acest produs? Folositi alte produse pentru a combate sebumul in exces?

You May Also Like

0 Comments