Search

Un parfum superb....si o colaborare proasta !!!

by - sâmbătă, mai 24, 2014

Ciudat titlu, nu? Ei bine o sa aflati mai multe in randurile de mai jos. De curand am primit un parfum superb, insa colaborarea mi-a lasat un gust amar. O sa scriu intai parerea mea despre parfum si mai apoi imi voi varsa mahnirea.

Este vorba despre parfumul Pure Seduction de la Victoria's Secret. Am fost foarte incantata cand l-am primit, pentru ca nu am incercat nici un parfum de la ei. Are un miros floral superb, e perfect pentru aceasta perioada. Are un iz dulce, dar totusi sofisticat si elegant. Imi place la nebunie aroma lui. M-a incantat din toate punctele de vedere cu exceptia faptului ca rezista destul de putin.
Insa per total ma declar incantata de el. Sticluta e mica si draguta si poate fi luat cu usurinta in geanta pentru o reimprospatare. Pretul e aproximativ 35 lei.
Ii acord nota 8.

Am primit acest parfum dupa ce am fost contactata de o domnisoara al carui profil de facebook este Secretul Victoriei. M-a contactat sa ma intrebe daca sunt interesata de o colaborare si fara sa stau pe ganduri am raspuns afirmativ, fiind foarte curioasa de produsele acestui brand. Imi explica cam ce produse poate sa imi trimita, imi scrie de gramaje, imi cere adresa etc. Iar apoi trage linie si imi spune cat ma costa. Pai ce colaborare e asta? Ar trebui ca ambele parti sa aiba de castigat nu? Cand ii spun acest lucru imi spune ca aceasta colaborare e prospera pentru ambele parti :))). Dupa ce am refuzat politicos am primit parfumul gratis. Asta da prosperitate :)).

Apoi mi-a propus sa fiu afiliata ei...mi-ar placea dar nu am timp :). Toate bune si frumoase...primesc coletul. In 24 aprilie primesc coletul si in 28 aprilie primesc mesaj in care sunt intrebata cum merge cu articolul. I-am explicat frumos ca mai dureaza ceva pana imi conturez parerea despre produs. Imi spune ca in articolul sa urmeaza sa il scriu sa dau as ajuta-o daca as da un share. Ii spun sa imi lase linkul de share si primesc raspuns - aaaa nu stiu de unde sa-l iau- . Mda...

Tot in ziua respectiva primesc iar mesaj sa imi spuna ca a postat pe pagina de facebook nu stiu ce poza si ca au apreciat cateva fete, dar niciuna nu a comentat. Si ma roaga pe mine sa scriu parerea despre parfum, ca poate mai strange comentarii. I-am explicat frumos, ca nu am reusit sa imi conturez o parere despre produs si nu are rost sa scriu ceva ce nu cred nici eu.

Dupa 2 saptamani primesc iar mesaj in care ma intreba cum merge. Ii spun ca merge bine doar ca am avut si am extrem de multe articole de scris de la niste colaborari mai vechi si o rog sa ma inteleaga ca mai aman doar putin. Apoi ma face neserioasa, imi cere produsul inapoi si imi spune clar sa nu ma mai dau asa ocupata. Adica pe bune, cine sunt eu? :)))

Ma face iar neserioasa si apoi spune ca in zona mea nu ne invata nimeni lucruri de decenta. Adica de unde sunt eu? Din fundul lumii?:))). Dupa alte jigniri ii spun frumos ca o sa scriu curand articolul, dar nu garantez ca e cel pe care si-l doreste. Si ma ameninta ca ma fac de ras....degeaba o sa am eu sustinatoare...daca o sa am, ca tot ma fac de ras. Da, si tot neserioasa ma face :))). Am rugat-o sa incheiem discutia pentru ca nu stiu cat as mai fi putut sa vorbesc frumos.

Nu spun ca nu am partea mea de vina....insa nu mi se pare un capat de lume ca am scris review-ul in decursul a 3 saptamani. Nu aveam cum sa il scriu cum isi dorea ea, dupa 3 zile. Am o agenda in care imi notez review-urile pe care trebuie sa le scriu si chiar am ramas in urma cu cateva care trebuiau scrise. Nu e ca si cum am primit un produs si nu am mai scris niciodata despre el.

Se vede clar ca e lipsa de profesionalism din partea ei, deci nu ma agit prea tare. Insa m-am simtit agasata si asa cum i-am spus si ei e prima colaborare atat de urata pe care am avut-o. Lasa-ma domne' sa testez produsul cum trebuie, nu ma trage de maneca. Da am colaborari la care mi s-a spus din start, inainte de a primi produsul, data aproximativa la care trebuie sa postez articolul. Si m-am tinut de cuvant. Dar atata timp cat nu mi-am luat un angajament sa scriu despre parfumul ei in 3 zile dupa ce l-am primit....ce sa mai zic.

Draga mea, daca citesti acest articol si iti doresti parfumul inapoi ti-l trimit cu mare drag. E consumat din el cat se vede si nu mai am cutia :))).

Gata, m-am descarcat. Acum trag perdeaua nervilor si va intreb daca ati folosit vreun produs Victoria's Secret? :)

You May Also Like

0 Comments