Search

Am fost mireasa !!!

by - duminică, august 17, 2014

In acest articol doresc sa va scot din zona de beauty si sa va aduc intr-o zona mai persoanala pentru ca stiu ca ati asteptat acest articol iar eu v-am promis ca il scriu.
Pentru cele care ma urmaresc stiu deja ca in 14 iunie am avut nunta. A fost o zi superba si desi mi-a fost frica ca o sa lesin de emotii si ma gandeam sa iau calmante dar nu a fost cazul :)))).
Mi-am dorit ca in ziua nuntii sa am nuanta de rosu pe care mi-am dorit-o mereu...si am obtinut-o. Insa pentru asta a trebuit sa ma decolorez si mi-am cam agasat parul insa isi revine incet, incet. Machiajul mi l-am facut singura si am optat pentru ceva simplu la ochi pentru ca am vrut ruj rosu pe buze. Mi-am comandat si gene false, insa abia in ziua nuntii am realizat ca sunt defecte deci am ramas fara....Asta a fost prima tragedie...apoi a mai urmat una :))). Am cam intarziat de la coafor, iar mirele a venit prea repede dupa mireasa si eu nu prea eram gata :)). In camera imi retusam inca machiajul, tremuram toata si cand sa ma dau cu ruj il scap din mana....tocmai pe rochie. Da, m-am ales cu o dunga rosie pe rochie....nu era mare insa era suficienta cat sa fac crize. Cu greu m-am calmat, toata lumea statea in jurul meu, au uitat toti de mire si se preocupau de rochia mea :))). Pana la urma am prins o floricica alba pe dunga cu ruj si problema rezolvata :D.

Pentru ziua nuntii am ales pantofi rosii care au fost extrem de comozi si mai ales superbi. Insa nu am reusit sa rezist toata noaptea pe tocuri si mai spre dimineata am ramas desculta :D.
Pentru dansul mirilor am ales vals....pe care l-am invatat amandoi inainte de pe youtube. Mirele meu a fost tare emotionat si cam crispat cand dansa de frica sa nu greseasca pasii :))). Dar a fost simpatic si ne-am descurcat :).

Fiind o fire sensibila ma gandeam ca o sa plang muult. Am plans cand m-au luat de acasa si apoi m-am cam abtinut si am inghitit in sec pentru ca nu vroiam sa mi se strice machiajul :)).
Cred ca acum sunteti curioase sa vedeti si cateva poze :)


















La biserica a fost terorizant de greu....ma dureau picioare ingrozitor iar slujba a durat mai bine de o ora. Imi venea sa ma descalt :))








Nu am tinut nici o traditie gen sa imi dau voalul jos sau sa mi se rupa turta in cap sau mai stiu eu ce....nu cred in astfel de traditii si sincer nu ma prea intereseaza :D.

La cununia civila am avut emotii mari si mi-au dat putin lacrimile dar am incercat sa mi le stapanesc sa nu imi stric machiajul :D



Tortul a fost delicios, insa pe drum spre restaurant s-a lasat putin intr-o parte din cauza greutatii :))


Am avut emotii si in privinta coafurii pentru ca nu mi-a placut ce mi-a facut la proba....si m-am dus la ghici, insa mi-a placut cum a iesit desi agrafele m-au dat gata si au fost extrem de dureroase. Rochia a fost comoda, nu am avut cerc si m-am simtit bine in ea, desi la restaurant mi-a fost extrem de cald. Am dansat nu gluma :)).

A fost o zi frumoasa si speciala de care o sa imi amintesc cu drag. Dimineata cand am ajuns acasa am inceput sa plang si nu mai vroiam sa imi dau rochia jos :))).

Si cam asta e o mica particica din cea mai frumoasa zi din viata mea. Pacat ca a trecut asa repede...la restaurant au zburat orele parca. Insa m-am distrat si am dansat toata noaptea....nunta a tinut pana la 8 dimineata :D.

Ca sfat pentru viitoare mirese as dori sa le spun sa nu se streseze pentru orice chichita pentru ca nu merita....e una dintre cele mai frumoase din viata voastra si e bine sa ramaneti cu o amintire placuta nu cu o amintire stresanta :)).


Va pup :*

You May Also Like

0 Comments