Search

Am testat sapunul de Alep

by - miercuri, august 20, 2014

Buna dragelor,

Astazi doresc sa va scriu despre un produs mutifunctional care m-a ajutat sa rezolv diverse probleme cu care ma confruntam. Mai pe scurt este vorba despre minunatul sapun de Alep. Il folosesc de ceva timp, asa incat mi-am conturat parerea despre el si e timpul sa o impartasesc cu voi.
Inainte de a-mi exprima parerea o sa va dau cateva detalii despre produs, in cazul in care nu ati auzit pana acum de el.

Sapunul de Alep este originar in Siria si este produs dupa aceeasi reteta traditionala, continand doar uleiuri saponificate de masline si de dafin.
Utilizari : 
- este recomandat pentru persoanele cu pielea uscata, deoarece uleiul de masline catifeleaza pielea iar uleiul de dafin cicatrizeaza foarte bine pielea
- poate fi folosit pe post de masca, daca se lasa sa actioneze 3-4 minute pe ten
- elimina matreata dupa 3-4 utilizari
- elimina punctele negre si imbunatateste aspectul pielii acneice 
Este un produs 100% natural si biodegradabil.



Asadar, dupa cum puteti observa mai sus sapunul de Alep poate fi folosit pentru diferite intrebuintari...printre cele de mai sus eu i-am mai gasit cateva despre care o sa va scriu in randurile de mai jos.
Deci iata cum l-am folosit :

* In primul rand tenul meu s-a bucurat de beneficiile acestui produs si dupa o perioada de utilizare au inceput sa apara si primele semne. Aspectul pielii este vizibil imbunatatit iar semnele de la acnee se estompeaza. Tenul arata mult mai curat si mai catifelat. Uleiul de masline confera hidratare iar dupa utilizarea sapunului tenul ramane fin, nu intervine senzatia de ten care tine. Este ideal pentru serile in care oboseala isi spune cuvantul, iar aplicarea unei creme hidratante devine o povara :)).

* L-am folosit si ca gel de dus si imi place senzatia de catifelare pe care o lasa. Face o spuma fina si usoara.

* De cand ma stiu am probleme cu matreata...O perioada am scapat de parul gras pentru ca l-am decolorat pentru nunta ca sa obtin nuanta de rosu dorita. Dupa decolorare a devenit uscat, insa radacinile au inceput sa creasca si sa se ingrase mai repede. In acest caz sapunul mi-a fost util, insa doar la radacini. Aplicat pe tot parul il usuca putin si il face sa fie mai tare....e nevoie de extra balsam. De asemenea pentru ca nu face o spuma abundenta e mai dificil sa speli un par lung si foarte des. Asadar am ales sa il folosesc doar la radacini. Imi ud parul bine si apoi masez scalpul cateva secunde cu sapunul, dupa care il clatesc si ma spal cu sampon. Confera o senzatie de prospetime scalpului si matreata nu isi mai prea face aparitia.

* Fiind foarte fin, m-am gandit ca ar fi util si in cazul epilarii...si a fost. Inmoaie firele de par si lasa pielea catifelata fara sa o irite.

In concluzie ma declar extrem de multumita de acest produs si ma bucur ca am avut ocazia sa il incerc. Insa i-am gasit si 2 puncte negative, peste care pot trece totusi avand in vedere beneficiile pe care le are. In primul rand mirosul nu este unul dintre cele mai frumoase....se simte ca e bio si are un miros specific ingredientelor. Pe de o parte ma bucura acest aspect pentru ca inseamna ca nu contine ingrediente artificiale care sa ii confere diferite mirosuri.
Un alt aspect care nu imi place e forma sapunului....fiind patrat e putin mai greu de manevrat. Are si o dimensiune destul de mare. De obicei cand folosesc astfel de produse pe fata, le aplic direct pe ten si apoi masez cu mainile. Insa in acest caz a fost putin mai greu.

Dupa cum am spus si mai sus, aceste aspecte nu ma impiedica sa ii confer nota 10+. E un produs care intr-adevar merita atentia noastra.

Pretul sapunului de Alep este de doar 34 lei si poate fi achizitionat de pe site-ul biobeauty.ro, magazin online de produse cosmetice bio, spa si profesionale, unde mai puteti gasi si cea mai mare paleta de nuante de oja Zoya !!!


Ati folosit sapunul de Alep? Daca nu, sunteti curioase?

You May Also Like

0 Comments