Search

Pofte feminine...din pasiune pentru rochii :)

by - miercuri, august 27, 2014


De curand am intrat in posesia unei rochite superbe si a unui plic minunat. Da, asa cum probabil ati ghicit despre ele o sa scriu in acest articol.
Vara asta am dezvoltat o obsesie pasiune pentru rochii. Si inainte le purtam...dar anul acesta am profitat de privilegiul de a fi femeie si a purta rochii. De doar cateva ori am purtat pantaloni scurti...in rest doar rochite zi de zi :).
Insa in acest articol doresc sa va vorbesc despre o rochita anume....una superba de care m-am indragostit pe loc.
Ambele produse le puteti gasi pe site-ul sheinside.com

Fotografiile nu sunt cele mai bune...pentru ca nu am un fotograf prea grozav, insa progresam :)))


Rochita este fascinant de frumoasa iar detaliile fac tot. Este de o calitate foarte buna si o consider una dintre cele mai speciale din garderoba mea.
Detaliile de pe rochita sunt adorabile, insa in principiu m-a atras gulerul care mi se pare accesoriul perfect pentru aceasta rochita. Nu cred ca rochita ar merge cu prea multe accesorii pentru ca imprimeul e destul de incarcat. Insa totusi ar fi mers o bratara lata....aurie sau chiar rosie. M-am gandit la asta abia dupa ce am facut pozele :D


Am considerat pantofii rosii stiletto cei mai potriviti pentru aceasta tinuta. In primul rand pentru ca sunt eleganti si pentru ca merg foarte bine cu negru si auriu, fiind o pata de culoare. Cele care ma urmariti cred ca v-ati dat seama deja ca acesti pantofi sunt cei pe care i-am cumparat pentru nunta :). Din fericire ii pot purta in continuare...sunt comozi si superbi.

Putin amuzata de stangacia fotografului.....

Putin nervoasa din cauza stangaciei fotografului :))))



Detaliile de pe rochita sunt de-a dreptul superbe si sunt cusute cu atentie. Am ales marimea M si mi se potriveste la fix. E foarte lejera si comoda...e o placere sa o porti.


Plicul este absolut superb, este versatil si foarte incapator. Cusaturile si imbinaturile sunt imbecabile, deci calitatea e ireprosabila. Are si bareta, insa am preferat sa il port fara. Se potriveste atat unei tinute casual cat si unei tinute mai elegante. De asemenea consider ca merge purtat in orice sezon :).



Rochita o puteti gasi aici la pretul de 49$
Plicul il puteti gasi aici la pretul de 17,80$

Coletul de la Sheinside a ajuns in aproximativ 2 saptamani la mine. Mi l-a adus postarita la usa si m-am bucurat ca nu a ajuns la posta vamala. Preturile de pe site sunt foarte mici, ofertele si reducerile sunt chiar atractive...deci s-ar putea sa mai urmeze comenzi.

Ce spuneti de rochita si de plic?
Ati comandat pana acum de pe Sheinside.com?


You May Also Like

0 Comments