Search

Review - crema hidratanta de zi Olay Total Effects

by - marți, august 26, 2014

Buna dragelor,

Astazi doresc sa va vorbesc despre crema hidratanta de zi Olay Total Effects, pe care am primit-o acum ceva timp pentru testare de la site-ul elevina.ro. Este prima crema Olay pe care o folosesc si am fost foarte curioasa in privinta ei.

Olay Total Effects este o crema hidratanta de zi care ofera 7 beneficii esentiale pentru ten : 
* reduce aparitia ridurilor
* hraneste pielea in profunzime
* uniformizeaza nuanta tenului
* netezeste si uniformizeaza textura pielii
* reduce aspectul dilatat al porilor
* confera un aspect mai ferm pielii
crema hidratanta de zi Olay Total Effects

Primul lucru care m-a incantat la acest produs e ambalajul...un bidonas foarte dragut cu pompita pentru dozare. Initial am crezut ca e cam mare orificiul prin care iese produsul, dar m-am inselat. Trebuie apasat o singura data si iese o cantitate suficienta pentru aplicare.
 Textura este una usoara si intra repede in piele. Catifeleaza pielea si o face mai luminoasa, insa nu am observat o diminuare a porilor. Nu am mari probleme in ceea ce ii priveste, insa sunt la fel de dilatati....si sunt tot acolo :) Insa o consider o crema ideala pentru zi...mi-a fost de mare folos pe timpul verii cand nu ma inteleg prea bine cu cremele grase.
crema hidratanta de zi Olay Total Effects
Am simtit intr-adevar o hidratare intensa a pielii, ceea ce ma incanta atunci cand vine de la o crema cu textura light. Insa cel mai miraculos efect sa spun asa l-am observat asupra nuantei tenului care a fost uniformizata prin diminuarea petelor de pe fata. Nu va ganditi ca tenul arata ca de portelan ca si cum as folosi fond de ten insa arata mult mai bine ca inainte datorita nuantei uniforme.

Datorita proprietatilor pe care le are mentine aspectul tanar al pielii conferindu-i elasticitate. Nu am mari probleme cu ridurile insa cele fine s-au mai estompat si pielea arata si se simte mai bine.
Are si SPF15...insa m-as fi bucurat sa aiba macar 30. E bine si 15 decat deloc pana la urma, nu? :D

Daca sunteti curioase de acest produs il puteti achizitiona de pe site-ul elevina la pretul de 30 lei. Nu stiu exact dar am inteles ca in magazine costa in jur de 60 de lei, deci e o afacere buna.

Voi ati incercat produse Olay? Eu am devenit curioasa in privinta lor si daca ati folosit si alte produse va invit sa imi faceti cateva recomadari :)

You May Also Like

0 Comments