Search

Review - ulei rafinat de nuca

by - duminică, august 03, 2014

Cu ceva timp in urma am descoperit proprietatile uleiurilor si de atunci nu m-am mai despartit de ele. Uleiuri de par, pentru ten sau pentru corp...toate sunt prezente in rutina mea de ingrijire. De aproximativ o luna am dezvoltat o obsesie pentru uleiul rafinat de nuca care este destinat parului. L-am folosit de aproximativ 2 ori pe saptamana si mai multe despre eficienta lui veti afla in acest articol.

Ambalajul e dragut si foarte util. E mult mai comod cu pompita. Avand pompita nu murdaresc toata sticla de ulei cum mi se intampla in cazul majoritatii produselor de acest gen.

Detalii produs :

Nucul este originar din Asia Mica si Grecia. Uleiul este extras din fructele sale, care contin pana la 70% ulei. Aceasta prezinta o combinatie de antioxidanti si omeaga-3, ceea ce il face un agent foarte puternic impotriva infectiilor fungice, psoriazisului, pielii aspre si uscate. Este de asemenea un ingredient de baza in cremele de ochi anti-rid si produsele anti-imbatranire. Este ideal pentru obtinerea unui bronz rapid si tratamentul impotriva caderii parului, uleiul de nuca curata scalpul de excesul de murdarie si de celule moarte ale pielii. Are proprietati antifungice ce combat infectiile care pot afecta scalpul si duc la caderea parului.


Desi e intr-o cantitate mica e foarte util si eficient. L-am folosit atat pentru ingrijirea parului cat si pentru ten. Ca tratament pentru par am aplicat cateva pompite de ulei la radacina, dupa care am masat scalpul si am lasat uleiul cam jumatate de ora sa actioneze, apoi m-am spalat pe cap. Curata scalpul foarte bine, lasandu-l curat si fresh. Nu mi-a ingrasat deloc parul ci i-a redat stralucirea. Mi-a fost de ajutor si in lupta cu matreata de care am scapat aproape definitiv. Nu folosesc sampoane anti-matreata pentru ca datorita lor vopseaua iasa mai repede din par...deci uleiul de nuca mi-a fost foarte util in acest sens.

Fiind un ingredient de baza in cremele anti-rid, m-am decis sa il folosesc si in zona ochilor si uneori pe fata. Masam uleiul pe tenul curat inainte de culcare si dimineata tenul meu arata mai odihnit si mai stralucitor. Nu ma pot pronunta in privinta ridurilor pentru ca nu am foarte multe, insa am sesizat faptul ca a netezit liniile fine din jurul ochilor. Acest lucru se datoreaza in principiu nivelului mare de hidratare.

Este un ulei bun, pe care e bine sa il avem in casa fiind foarte util :).
Il puteti gasi aici la pretul de 13 lei.

Voi ce uleiuri hidratante folositi? Pe acesta de nuca l-ati incercat?

You May Also Like

0 Comments