Search

Farduri Naras...o lume in culori :)

by - sâmbătă, septembrie 13, 2014

Pe la inceputul verii am intrat in posesia unor farduri absolut minunate despre care o sa va povestesc mai multe in articolul de astazi.
Ce e drept nu am auzit pana de curand de aceste produse, insa m-au fermecat datorita calitatii lor :).
Au reusit sa ma cucereasca prin intermediul ambalajelor calitative si a nuantelor superbe. Imi place foarte mult cum sunt ambalate si ma bucur ca partea superioara e transparenta asa incat pot vedea nuantele fara sa stau sa desfac fiecare trusa in parte. 
Nuantele sunt deosebite, au o consistenta fina, usor prafoasa si se aplica foarte usor. Sunt foarte pigmentate, insa despre rezistenta lor nu pot sa va spun nimic pentru ca le folosesc doar cu primer deci imi rezista intreaga zi pe pleoapa. Majoritatea nuantelor sunt sidefate :)
Trusele le puteti gasi pe site-ul http://paletutze.ro/, un site complex care cuprinde o sumedenie de produse atractive destinate iubitoarelor de machiaj. Merita sa aruncati un ochi :)



Imi plac foarte mult nuantele de turcoaz din aceasta trusa si desi nu am folosit pana acum aceste nuante pe pleoapa am sesizat ca imi sta chiar bine cu ele si am apelat la machiajul in nuante de turcoaz de cateva ori in aceasta vara. 

O alta trusa versatila care contine atat nuante puternice cat si nuante mai pale. Albastrul acela inchis m-a fascinat cand am deschis trusa si m-am indragostit pe loc de el. Daca sunteti indraznete puteti crea un machiaj superb cu aceasta nuanta. Totul tine de imaginatie.

In aceasta trusa se ascund nuante de roz absolut superbe, ideale pentru un machiaj girly. Imi plac machiajele in nuante de roz pentru ca indulcesc trasaturile iar cel mai bine arata pe pleoapele unei blonde. Barbi style :D.

Indiferent de cat de multe nuante imi plac...mereu am inclinat catre auriu. Iar acesta trusa s-a dovedit a fi perfecta pentru a crea machiaje in nuante de auriu. E o trusa versatila care mi-a conturat frumos chipul bronzat in perioada verii, insa nuantele de auriu se potrivesc de minune acestei toamne.

O alta trusa in nuante de auriu care m-a fascinat e cea din poza de mai sus. Culorile sunt absolut superbe, insa m-a fascinat de-a dreptul nuanta de visiniu inchis pe care am folosit-o adesea in coltul extern al ochiului :). Nuantele mai deschide de auriu pot fi folosite de asemenea si ca iluminator si arata extraordinar pe un ten bronzat.


In incheiere am ales aleatoriu cateva nuante din fiecare trusa pentru a vedea cum arata pe piele. Chiar si cele mai deschise nuante sunt pigmentate :).

Imi plac foarte mult cele 5 palete de farduri si am cam abuzat de ele in ultimul timp :D. Sunt versatile iar datorita ambalajului pot fi luate in deplasare fara nici o problema. Sunt compacte, de calitate si chiar merita.
In plus au un pret foarte mic de doar 12 lei/bucata. Consistenta lor e asemanatoare fardurilor Sleek, insa pretul e mult mai mic, deci e o investitie mica. Le puteti gasi aici, alaturi de o gama variata de farduri de pleoape :)


Ei, ce spuneti despre minunatele mele palete de farduri?
Va astept cu drag parerile :*

You May Also Like

0 Comments