Search

Importanta si eficienta balsamurilor leave-in

by - joi, septembrie 11, 2014

Mereu am avut un par dificil....desi multe fete stiu ca si-ar dori un par des cu firul gros eu mereu mi-am dorit un par slab pentru ca mi se pare mai usor de aranjat. Mereu le-am invidiat pe fetele care dupa ce s-au spalat pe cap au putut sa iasa afara fara sa se ingrijoreze ca vor arata ridicol cand se va usca parul. Ei bine, eu dupa ce ma spal pe cap arat ca o matura :))). Am mult natural in par care e responsabil pentru umflarea parului. Am schimbat zeci de sampoane, balsamuri si masti si nenumarate produse care sa ma ajute sa imi pastrez parul decent. Dupa ce ma spal pe cap, folosesc balsam, masca, ulei de par, ulei pentru varfuri si balsam leave-in. Nu de mult timp folosesc balsamurile fara clatire, insa am realizat ca intr-adevar sunt foarte bune de aceea in acest articol doresc sa va vorbesc despre ele.
Intr-adevar mi-a luat ceva timp pana sa gasesc balsamul care sa imi ofere un aspect sanatos fara sa imi ingrase parul. Acest gen de produs pastreaza volumul natural al parului, insa ii confere un aspect placut si il face mai usor de aranjat.

Balsamul leave-in este un balsam de par care nu necesita clatire. Se aplica pe parul umed si se intinde pe suprafata lui. Are rolul de a conferi parului un aspect sanatos, de a-l face mai stralucitor si de a-l proteja de factorii externi. In functie de necesitatile parului vostru puteti alege dintr-o gama larga de balsamuri leave-in produsul care vi se potriveste. Fie ca aveti parul, degradat, slab, vopsit etc., cu siguranta o sa il gasiti pe cel care o sa va ajute sa remediati problemele parului vostru.

Primul balsam leave-in pe care l-am folosit e cel de la Avon cu ulei de argan. Are o consistenta mai apoasa si un miros placut. Nu mi-a ingrasat parul si m-am inteles de minune cu el o perioada de cateva luni. Am folosit si samponul si masca din aceeasi gama si au facut treaba buna impreuna. Apoi m-am decis sa incerc si altele desi m-as intoarce oricand la acesta pentru ca mi-a placut mult. Il gasiti la pretul de 19 lei pentru 250 ml.
Apoi am folosit un balsam de la Schwarzkopf care mi-a placut la nebunie...insa din pacate nu l-am mai gasit. Avea un ambalaj galben si avea pompita.

Am trecut mai departe si m-am oprit la Kallos, care dupa cum bine stiti se numara printre brandurile mele de suflet. Citisem despre el pe internet, insa nu l-am gasit in magazinele fizice, asa ca l-am adaugat in cos la una din comenzile de pe aoro.ro. Pretul de 17 lei mi s-a parut atractiv asa ca nu am stat pe ganduri si l-am cumparat.

Ambalajul roz si faptul ca are pompita m-au influentat de asemenea si mi-am dorit neaparat sa il am. Printre ingredientele acestui produs se numara proteina de grau si vitamina B5 care ajuta la regenerarea parului degradat. L-am folosit cu mult spor mai ales ca eram intr-o perioada in care parul meu era degradat din cauza placii de par. Nu am vrut sa tund din lungime si am cautat un produs care sa ma ajute sa ii confer un aspect sanatos. Iar acest produs intr-adevar m-a ajutat. A conferit elasticitate parului, asa incat nu se mai rupea asa usor si a reusit sa il faca catifelat si moale. Folosind acest balsam parul meu s-a bucurat de stalucire si l-am scapat de foarfeca. Lasa parul moale si usor de coafat. In plus aplicarea e foarte usoara si rapida fiind sub forma de spray.

Pe langa Kallos, mereu am fost tentata de produsele Wella Professional iar balsamurile leave-in de la acest brand mi se par chiar tentante. Am citit multe lucruri despre Wella Professional  balsam leave-in destinat parului uscat.

Sunt foarte curioasa in privinta lui pentru ca printre ingredientele de baza se numara si extractul de matase care confera stralucire parului tern si ii reda vitalitatea. Este ideal si pentru parul fin pentru ca promite sa ofere volum parului slab. Untul de Shea de asemenea este prezent in compozitia acestui produs, care are proprietati de hranire si de hidratare in profunzime. Am folosit produse pentru ten care contin unt de shea si cu siguranta ar face treaba buna si in cazul parului.


Daca nu aveti probleme grave cu parul, insa varfurile va dau batai de cap puteti opta pentru un balsam leave-in destinat varfurilor uscate si casante. Iar Tigi balsam fara clatire, va poate ajuta in lupta cu varfurile despicate.
Daca aveti varfurile foarte deteriorate si despicate, doar foarfeca va mai poate scapa, insa e recomandat sa folositi un astfel de balsam pentru a evita degradarea varfurilor in special daca folositi placa sau ondulatorul.
Tigi Bed Head Ego Boost are o consistenta de crema-gel care hraneste in profunzime firul de par si ajuta la regenerarea lui. Are proprietati de netezire a firelor de par, previne despicarea varfurilor si faciliteaza pieptanarea parului. De asemenea ofera elasticitate si stralucire parului, protejandu-l in acelasi timp de factorii nocivi. Balsamul se poate aplica atat pe parul umed cat si pe parul uscat. Si mie mi se intampla sa ma spal pe cap doar pentru ca am varfurile uscate, insa un astfel de produs m-ar ajuta sa le reimprospatez. Indiferent de cat de stralucitor e parul...isi pierde din farmec daca varfurile sunt uscate.
Nu am folosit inca acest produs insa se afla pe lista mea si in curand va fi al meu :D

Nu stiu cand si cum a aparut balsamul leave-in, insa e una dintre cele mai bune inventii in materie de par. Indiferent de produsele pe care le folosesc, un balsam leave-in ma ajuta mereu sa imi pastrez parul sanatos si sa fie mai cuminte....fara fire rebele care stau cum vor ele.
Sunt produse extrem de eficiente care va ajuta sa va pastrati parul sanatos....sau sa il ingrijiti daca e deteriorat. Pe piata exista balsamuri leave-in care va ajuta de asemenea sa va pastrati vie culoarea parului. Asadar in functie de necesitatile parului vostru veti gasi balsamul leave-in potrivit.

Produsele prezentate mai sus pot fi achizitionate de pe site-ul aoro.ro, unde veti gasi o gama larga de balsamuri leave-in precum si alte produse :)

Voi considerati ca e important sa folosim balsamuri leave-in?
Daca da, ce produse folositi...sau ce produse v-ati dori sa folositi?
Va astept cu drag parerile :*


You May Also Like

0 Comments