Search

Lotiune calmanta & Gel Peeling - Pell Amar

by - luni, septembrie 01, 2014

Buna dragelor,
In acest articol doresc sa va vorbesc despre 2 produse Pell Amar care au intrat in rutina mea de ingrijire de ceva timp. Trebuie sa recunosc ca pana sa primesc aceste 2 produse nu am auzit de existenta acestui brand...insa am fost placut surprinsa sa le descopar.

Lotiunea calmanta are efect de normalizare a sebumului si antiinflamator.
Beneficii : 
* purifica tenul, reimprospateaza si tonifica pielea, redandu-i ph-ul potrivit
* reduce excesul de grasime de la suprafata pielii si regularizeaza actiunile glandelor sebacee
* are un puternic efect antibacterian si antifimlamator cu efect in combaterea si prevenirea acneei
Lotiunea calmanta vine ambalata intr-un recipient de sticla foarte greu si desi m-am bucurat la inceput ca are pompita cand am folosit produsul am realizat ca pompita nu e de cea mai buna calitate. Mereu cand scot capacul se desurubeaza iar cand pompez sa scot produs are tendinta din nou de desurubare...
Nu e un capat de lume...dar m-as fi bucurat sa fie mai calitativa.

Trecand peste aspectul ambalajului, trebuie sa recunosc ca tenului meu gras i-a fost de mare folos aceasta lotiune calmanta. In ceea ce ma priveste m-a ajutat foarte mult atunci cand tenul meu s-a iritat usor, fie de la vremea de afara fie din cauza ca in unele zile am purtat fond de ten mai mult de 14 ore si tenul meu nu se simtea prea in largul lui. Produsul calmeaza tenul iritat si il ajuta sa se vindece. Am folosit lotiunea calmanta in fiecare seara dupa demachiere precum si dimineata. Are efect racoritator si elimina impuritatile si sebumul in exces. Majoritatea produselor care promit sa regleze sebumul usuca tenul mult prea tare...insa nu e cazul acestui produs care reuseste sa pastreze ph-ul potrvit pielii.
E un produs bun pe care vi-l recomand cu incredere daca aveti probleme cu sebumul in exces sau cu cosurile.
Are un gramaj de 100 ml si costa 42 lei. Acum o gasiti la reducere si poate fi achizitionata la pretul de 35 lei.

Tot de la Pell Amar am avut ocazia sa incer un gel peeling, care s-a dovedit a fi destul de eficient.
Are in compozitie 10% acid glicolic, 0,5% acid sacilic si PH 3,8.
Gelul peeling este recomandat pentru tratarea acneei, pentru tenul gras, imbunatatirea fermitatii si elasticitatii pielii. Amestecul de alfa si beta hidroacizi dizolva pielea moarta, impuritatile, punctele negre si stratul superficial al pielii, stimuland regenerarea pielii. 

Am folosit produsul o singura data pe saptamana si dupa 2 utilizari efectele au inceput sa se vada. Gelul a netezit usor suprafata pielii, a estompat micile pete de la acnee si chiar m-a scapat de unele puncte negre. Nu de toate....insa cele care au fost mai vulnerabile si mai usor de scos au disparut. 
La aplicare am simtit mici piscaturi si am crezut ca o sa ma irit, insa nu am avut parte de nici o surpriza. Insa asa cum recomanda producatorul e recomandat sa faceti mai intai o mica proba pe o bucata mica de piele iar daca reactionati ok, il puteti folosi cu incredere. Desi PH-ul formularii este mic, daca aveti un ten foarte sensibil pot aparea iritatii.
E un produs foarte bun si e ideal daca va confruntati cu un ten gras cu tendinta acneica.

Insa i-am gasit si lui un punct minus....cantitatea de 15ml e destul de mica, iar raportat cu pretul de 27 lei mi se pare cam scump. Produsul se aplica intr-un strat subtire, insa se termina destul de repede.

Per total ma declar multumita de calitatea produselor Pell Amar si vreau sa mai incerc cateva produse pentru ca mi-au starnit curiozitatea.
Voi ati incercat produsele acestul brand? Daca nu, va tenteaza?

You May Also Like

0 Comments