Search

Aventura si relax la Straja :)

by - luni, octombrie 20, 2014

Incep acest articol intr-o nota trista, prin care doresc sa subliniez cat efect negativ are stresul asupra noastra. Uneori parca viata e pusa pe repeat. Acelasi lucru zilnic....lucru, casa, casa lucru. La servici stres, acasa nu iti mai vezi capul de treburi si mereu se mai iveste cate ceva care trebuie facut. Uneori am impresia ca ziua ar trebui sa fie mult mai lunga. Peste tot oameni grabiti, nervosi....oameni care uita ce inseamna relaxarea. Parca am fi niste robotei, insa atunci cand ni se termina bateriile suntem epuizati. Toti meritam o vacanta, un concediu....cateva zile de relaxare. Dar ce fac unii cand sunt in concediu? Dulceata, muraturi sau curatenie generala. Amuzant....dar adevarat de cele mai multe ori.

De multe ori cand stresul ma apasa pe umeri, inchid ochii si visez la relaxare. La un loc linistit, unde sa respir aer curat si sa uit de viata cotidiana. Prietenii mei au fost de multe ori la Straja, in special pe perioada iernii. Insa niciodata nu am reusit sa ajung din diverse motive. Si e chiar aproape...la doar 100 de km de Hunedoara, deci cam o ora si jumatate de mers cu masina. Dar nu se mai poate, am nevoie de cateva momente de relaxare si cred ca e timpul sa mi le acord.

Si pentru ca acest relax dupa care tanjesc se afla atat de aproape de mine.....mi-ar placea o escapada in noul parc de aventura Straja. Un sejur Straja ar fi bine-venit dupa atata munci si stres.

Desi sunt multe lucruri frumoase de facut si eu iubesc adrenalina, exista totusi ceva care mi-ar fi frica sa fac : sa fac salturi de la un copac la altul. Da, stiu suna amuzant, insa mie imi e frica de inaltime....frica rau :))). Insa poate m-as incumeta si la acest lucru, deoarece beneficiem de un echipament adecvat si sansele sa patim ceva e mic.
Ar fi o experienta noua, frumoasa si fara griji. In sensul ca singurul lucru care mi-ar trece prin minte ar fi sa ajung la copacul din fata, comparativ cu viata de zi cu zi.....in care exista prea multe lucruri pe care trebuie sa le fac in secunda 2.
Deci da....lasam la o parte frica de inaltime si jonglam printre copaci.


Mi-ar placea sa imi rezerv o vacanta Straja pe perioada iernii, pentru ca de multa vreme imi doresc sa merg la sky. Nu am facut acest lucru niciodata, dar mi se pare fascinant chiar si atunci cand il privesc la televizor.

Pe langa toate aceste activitati pe care le putem face in noul parc de aventura de la Straja, mi-ar placea sa ma plimb, sa adulmec aerul curat si proaspat care are menirea sa imi racoreasca gandurile.

O astfel de zi poate fi obositoare...dar nu acel gen de oboseala pe care il am cand vin de la servici. E o oboseala pe care o pot savura avand in vedere experienta anterioara.
Insa putem avea parte de relax total la vila Alpin care se afla chiar in statiunea Straja. Vila Alpin are o superba priveliste catre muntii Retezat si va ofera servicii ireprosabile. Daca inca aveti pofta de aventura la vila se organizeaza si diverse activitati ca de exemplu : tiroliana, escalada, paint ball, etc.



Voi dragelor de cand nu ati mai fost intr-o vacanta? 
V-ar tenta o escapada in parcul de aventura Straja?

* Articol scris pentru SuperBlog2014

You May Also Like

0 Comments