Search

Goana dupa aventura cu Toyota Yaris

by - luni, octombrie 27, 2014

Aviz persoanelor creative !!! Am un anunt important de facut, asa ca lasati orice ati face si cititi aceste randuri, pentru ca sunt sigura ca vor fi pe placut vostru.

Am aflat o veste bomba pe care trebuia sa o impartasesc cu voi prieteni dragi pentru ca stiu ca va plac provocarile si sunteti creativi peste masura.
Peste tot se zvoneste despre noul Yaris Toyota si am intrat si eu in hora si am aflat cateva informatii utile. In primul rand trebuie sa mentionez ca imi plac foarte mult masinile, insa eu le judec dupa aspect, pentru ca la restul nu ma pricep. Dar intamplarea face sa am un sot caruia sa ii placa si alte aspecte inafara de ambalaj si m-a ajutat sa fac mici cercetari despre noul Yaris, asa incat sa aveti toate detaliile necesare inainte de a va dezvalui vestea surpriza.
Insa inainte trebuie sa va arat cat de frumoasa e aceasta masina :)


Gata, va puteti lua ochii de la frumusetea din poza de mai sus, pentru ca urmeaza vesti importante :). Inainte de asta as dori sa va mentionez cateva detalii despre masina pentru a intelege de ce e atat de speciala, privind dincolo de aspectul superb.
Interiorul este de calitate datorita noilor materiale si culori si in plus e spatioasa pentru a va asigura confortul dorit. In anul 1997 Toyota a introdus primul model de hibrid. Cand am auzit asta, am ridicat din umeri pentru ca nu stiam ce inseamna, insa sotul meu m-a lamurit si daca ridicati si voi din umeri va lamuresc eu :). Masinile hibrid produc mai putin zgomot, raspund mai rapid la comenzi, confera mai multa usurinta in utilizare si au un consum mult mai mic. Pentru siguranta voastra masina este dotata cu un sistem suplimentar de siguranta ( 9 airbag-uri), dispune de un senzor de avertizare in cazul in care presiunea din pneuri creste si beneficiaza de un sistem de asistenta la pornirea automobilului din rampa.
Asadar confortul si siguranta va sunt garantate in noua masina Yaris Toyota.

Noul Yaris este o masina excelenta, sigura si moderna. Bunn....acum haideti sa ne uitam din nou la poza de mai sus si sa ne imaginam ca suntem la volanul masinii. Sa trecem mai departe si sa ne imaginam intr-o vacanta in Franta, chiar la fabrica Yaris, unde putem descoperi secretele din spatele automobilului.

Dar stai !! V-am promis o stire importanta !!! M-am lasat dusa de val si am uitat sa va spun. Dar ce-ar fi daca v-ati lasa voi purtati de val, ati pasi dincolo de imaginatie si creativitate si ce am scris mai sus se poate intampla? Da, probabil acum ati ramas cu gura cascata si va inteleg pe cuvant. Asadar nu va mai imaginati ca sunteti la fabrica Yaris, traind o experienta unica, pentru ca daca va puneti creativitatea la bataie veti ajunge acolo. Cum? Simplu :). Pentru ca Toyota Yaris s-a lansat in Romania la inceputul lui Octombrie, cei de la Toyota s-au gandit sa faca o surpriza tuturor iubitorilor de masini.



Daca iubiti aventura si masinile, veti iubi si acest concurs si cu putina imaginatie il puteti castiga. M-am intins cam mult si probabil deja va intrebati ce trebuie sa faceti pentru a castiga aceasta vacanta in Franta. Ei bine, in perioada 13 octombrie - 10 noiembrie este activ concursul "Yaris in orasul tau ". Noua masina o sa se lase admirata si fotografiata, iar voi trebuie doar sa fiti pe faza cand trece prin orasul vostru si sa faceti cele mai creative si interesante poze sau filmari. 

Puteti surprinde masina in ipostaze inedite si specifice fiecarui oras in parte : 
* langa cladiri/ monumente sau peisaje superbe din orasul vostru
* alaturi de personaje importante/semnificative din orasul vostru
* in ipostaze cu semnificatie sentimentala pentru voi

Bineinteles acestea sunt doar cateva propuneri. Voi va puteti pune imaginatia si creativitatea la lucru, astfel incat sa imortalizati cele mai frumoase poze si clipuri, ale caror personaj principal sa fie noul model Toyota Yaris.
Noua masina se lasa fotografiata, filmata si testata in oricare din showroom-urile Toyota din Bucuresti ( reprezentatiile din vest, sud, nord), Bacau, Baia Mare, Braila, Brasov, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Focsani, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Timisoara, Tg. Jiu.

Dupa ce ati facut cele mai inedite fotografii si videoclipuri, tot ce trebuie sa faceti e sa incarcati materialul in contul propriu de pe site-ul toyotamea.ro.
La sfarsit vor fi desemnati 3 castigatori : 
* doi dintre castigatori vor fi desemnati prin tragere la sorti, cate unul pentru fiecare categorie "Bucuresti" si "Alte orase". Vor intra la tragerea la sorti participantii cu minim 6 puncte.
* ce de-al treilea premiu "Genial oriunde" va fi acordat prin votul juriului format din angajatii Toyota. Cel mai creativ si original clip 

Pentru a aduna puncte suplimentare iata ce trebuie sa incarcati minim o fotografie sau minim un videoclip in contul vostru. In plus nu uitati sa va invitati si prietenii prin email sa se inscrie la concurs alaturi de voi si astfel veti obtine si alte puncte suplimentare.



Sper ca va incanta acest concurs iar daca Yaris trece prin orasul vostru, va invit sa fiti cei mai creativi si originali. E un concurs superb iar premiul e pe masura. Sper ca persoana castigatoare sa se bucure de excursia in Franta chiar la fabrica Yaris din Valenciennes, unde va descoperi secretele din spatele autoturismului. Va avea cel mai frumos weekend si in plus transportul, cazarea si masa sunt complet gratuite. Asa ca merita sa va incercati norocul :).

Va urez multa bafta tuturor !!! Am vazut cateva materiale superbe incarcate pe site si abia astept sa le vad si pe ale tale drag cititor :)


Alo !!! Mai e cineva pe aici? Nu cred ca nu....ai plecat drag cititor sa surprinzi cel mai inedit moment al superbei masini Toyota Yaris. Eu sper sa fi genial in oras...si chiar sa castigi, asa ca iti urez multa bafta.
Gata, am terminat. Probabil cei care nu au plecat inca, abia asteapta sa strabata orasul in speranta ca vor imortaliza cel mai frumos moment alaturi de masinuta, asa ca nu va mai tin la vorba :)

Va pup si va tin pumnii tuturor :)

* Articol scris pentru SuperBlog 2014

You May Also Like

0 Comments