Search

Indemanare, vise si amprente :)

by - vineri, octombrie 10, 2014

Pentru cei care ma cunoasteti, nu cred ca e o noutate faptul ca ador lucrurile handmade. M-au fascinat cu multi ani in urma cand am cumparat primul colier realizat de o tanara talentata. Era frumos lucrat, se vedea ca era lucrat cu drag si cu multa rabdare. De atunci am vrut sa devin si eu un artizan handmade. Am cochetat cu diverse tehnici handmade si cu diverse accesorii. Am inceput cu tehnica servetului si am continuat cu bijuteriile. Am fost foarte incantata de reusitele mele si ma mandream cu fiecare obiect creat. Orele se scurgeau si eu impleteam margele fara sa imi dau seama de trecerea timpului. Apoi din lipsa de timp mi-am abandonat pasiunea, insa cum am avut o portita libera mi-am dorit sa recreez articole handmade. Insa de data asta eram pusa in fata unei noi provocari : gentile. Si nu orice genti ci de hartie. Am o slabiciune foarte mare pentru genti si portofele, tanjesc dupa o colectie imensa si unica daca se poate :)). Asa se face ca am reusit sa imi creez prima geanta unica. Hartia este taiata bucatele, data cu scoci, impaturata iar apoi bucatelele de hartie se fac siraguri, se cos si avem o geanta minunata. Intregul proces dureaza chiar si cateva zile, dar rezultatul e pe masura : o geanta unica, superba si rezistenta.


Ideile curg si curg....incep o geanta si imi vine alta idee si tot asa. Pentru mine e fascinant iar produsele ma incanta maxim :). Laudele celor din jur m-au facut foarte fericita. Intr-adevar am reusit sa imi pun amprenta asupra acestor produse si mi-as dori ca aceasta pasiune sa se transforme intr-o afacere. Ce poate fi mai placut decat sa imbini lucrul cu placutul? Insa pentru a-mi indeplini visul am de strabatut o cale lunga, de la care nu o sa ma abat....o sa imi urmez pasiune :).

Insa asa cum orice accesoriu isi pune amprenta asupra unei tinute, asa mi-as dori si eu o stampila, care sa imi reprezinte pasiunea. Nu m-am gandit pana acum serios la acest lucru, deoarece nu credeam ca oricine isi poate face o stampila, insa se pare ca m-am inselat. Si de asemenea mi-as dori o stampila care sa poate fi personalizata pentru a fi cat mai reprezentativa. Desi nu credeam ca asa ceva se poate COLOP Romania mi-a demonstrat ca se poate. Acum o personalizare a stampilei e floare la ureche.

Ce face ca aceasta stampila sa fie atat de speciala? Ei bine, veti afla in randurile de mai jos :)

Printer-ul G7 poate fi personalizat dupa bunul vostru plac. Fereastra XXL va ofera posibilitatea de a personaliza stampila dupa dorintele voastre. Puteti adauga orice fotografie care sa fie reprezentativa pentru voi sau pentru afacerea dvs.

Mi-ar placea sa imi pun amprenta asupra creatiilor mele handmade cu numele de ShinnyBag iar stampila cu siguranta ar fi accesoriul reprezentativ pentru aceste creatii. Si pentru ca m-a fascinat atat de mult, m-am jucat putin in programul de personalizare a stampilei si iata ce a iesit :


E perfecta si intr-adevar ar fi un accesoriu desavarsit si reprezentativ pentru mine si pasiunea mea. Ar fi amprenta pe care mi-o pun asupra creatiilor mele.
Pe langa design-ul inovator si creativ printer-ul COLOP este creat la standarde inalte de cea mai buna calitate. Detaliile tehnice pot fi observate in poza de mai jos :


Simt ca arta handmade va fi mereu aproape de mine si mereu voi fi dornica sa creez lucruri minunate. Insa nu se stie niciodata cand din diverse motive voi fi nevoita sa renunt la aceasta pasiune. Nu mi-as dori sa se intample asta niciodata.....insa daca va fi sa fie, mi-as dori sa imi amintesc cu mare drag de creatiile mele minunate. Iar aceasta stampila cu siguranta va reprezenta o amintire placuta a marii mele pasiuni.

Insa nu gandesc negativ si sper ca aceasta stampila sa fie primul pas pe care il voi face pe drumul pe care imi voi urma visul :)

Voi dragelor aveti un vis? Cum vi se pare ideea de a avea o stampila personalizata?


* Articol scris pentru SuperBlog 2014

You May Also Like

0 Comments