Search

Project pan - Produse terminate #02

by - marți, octombrie 21, 2014

Stiu ca va plac postarile in care prezint produsele pe care le-am terminat, insa efectiv nu am avut timp sa fac aceasta postare, dar era cazul. Sotul meu isi dorea de asemenea extrem de mult sa public postarea. Nu, nu imi citeste blogul si nu e curios ce scriu despre aceste produse :)). Doar ca de curand am zugravit, s-a lasat cu o curatenie generala si cand toate erau aproape gata, ma privea intr-un mod ciudat cum ma chinuiam sa indes in partea de jos a dulapului o cutie cu ambalaje goale ale produselor. Nu intelegea de ce mai tin si ambalajele goale....nu imi ajunge cate am pline? :))). I-am explicat de ce si de atunci se tot tine de capul meu sa fac odata pozele si sa scap de produse :)). Le strang de ceva vreme, insa din pacate pe parcurs am mai aruncat din ele pentru ca efectiv uitasem de aceasta postare.

Sa nu o mai lungesc si haideti sa va prezint produsele pe care le-am terminat. Insa inainte de asta, as dori sa lamuresc un aspect : nu am casa in panta, desi toate pozele sugereaza asta :)). Nu stiu cum am reusit sa fac poze asa strambe, insa e tarziu sa fac altele pentru ca sotul meu deja s-a asigurat ca aceea cutie ajunge la gunoi :D.
O sa va prezint produsele in ordine aleatorie si o sa va spun cate ceva despre fiecare.


Deodorantul Garnier nu m-a incantat prea mult sincer. Cel sub forma de spray a fost mai bun, insa cel sub forma de stick a fost cam dezastruos. Nu face fata transpiratiei si lasa urme albe pe haine. Pe cel de la Lady Speed Stick, l-am mai avut si mi-a placut mult. Probabil l-ati mai vazut pe blog si o sa il mai vedeti. Deodorantul Nivea angel star a fost preferatul meu in ultima perioada. Are un miros extraordinar si e foarte bun. L-am ales in varianta mica si l-am purtat mereu in geanta. De curand v-am scris despre deodorantul Dove si deja stiti cat de mult imi place. Am terminat varianta spray iar acum il folosesc pe cel roll-on din aceeasi gama, care e la fel de bun.


In privinta sampoanelor oscilez mereu dupa cum se vede in poza de mai sus. Am multe preferate, dar mereu cumpar altele si altele.
Samponul L'oreal Elseve pentru par vopsit mi-a placut foarte mult si am terminat 2 flacoane,,,,doar ca unul a ajuns la gunoi inainte de a fi pozat. De la Schauma nu am folosit prea multe, insa acesta cu fito-cofeina mi-a placut mult si la un moment dat o sa il recumpar.
Samponul Garnier a fost oribil....desi imi plac produsele acestui brand cu sampoanele nu m-am prea inteles. Acesta cu 5 plante imi facea parul foarte batos, plus ca nu mi se parea ca spala prea bine.
Samponul Kallos in varianta cu piersica mi-a placut mult si puteti citi mai multe despre el in acest review, daca l-ati ratat cumva :).


Am terminat si balsamul leave-in de la Schwarzkopf pe care habar nu am unde il mai pot gasi pentru ca nu l-am mai vazut pe niciunde. Daca stiti voi va rog sa ma anuntati :). Mi-a placut foarte mult, atat din punct de vedere al eficientei cat si al mirosului superb.
Urmatorul pe lista de cumparaturi este uleiul de la L'oreal Elseve despre care puteti citi mai multe aici. Mi-a placut mult si chiar merita recumparat.
Uleiurile de la Avon nu lipsesc niciodata....insa vor lipsi. Intr-adevar sunt foarte bune, insa ambalajul mi se pare oribil. Veti spune ca nu le-am terminat complet pentru ca evident se vede ca mai este produs. Insa pur si simplu produsul nu mai vrea sa iasa. Pompita e groaznica.


Se vede ca a ramas destul de produs si personal mi-ar ajunge pentru 3-4 folosiri. Avand in vedere ca unul imi ajunge doar 3 saptamani e si mai mare risipa sa le arunc fara sa le folosesc complet. Le-am tinut si cu capul in jos sa curga uleiul si cand am desfacut pompita am umplut tot de ulei. De data asta chiar m-au enervat si dupa ce il termin pe cel cumparat de curand cu siguranta nu o sa le mai recumpar.


Am terminat si 2 masti extraordinar de bune. Masca de par de la Kallos mi-a placut la nebunie, am vrut sa o recumpar de pe aoro cand am dat comanda, insa nu a fost in stoc, dar cu siguranta voi reveni la ea. Puteti citi mai multe detalii in acest review. Si masca de la Londa mi-a placut mult si abia acum realizez ca eram datoare cu un review pe care am uitat sa il fac. Insa e o masca foarte buna, desi are un pret cam mare....in jur de 100 lei.


Majoritatea flacoanelor de gel de dus au ajuns la gunoi si doar pe acestea le-am salvat pentru poze. Nu cred ca exista vreun gel de dus care sa nu imi placa, insa garantat le prefer pe cele de la Balea, Avon si Yves Rocher. In poza se observa si un gel de dus de barbati. O sa va ganditi ca sotul meu l-a folosit, dar va inselati :)). Ador produsele barbatesti si doar cu gelurile de dus mai pot trisa pentru ca parfum de exemplu nu as putea folosi...desi as vrea. dar ar fi ciudat :D. Cele de la Balea sunt superbe si de fiecare data cand termin cate unul sufar pentru ca nu am DM in oras si abia le procur cand am drum intr-un oras de langa. Mereu spun acelasi lucru : pacat ca nu si un magazin online.
Yves Rocher m-a cucerit cu gelurile de dus si in baie mai troneaza vreo 3. Si spumantele Avon sunt adorabile pentru ca miros atat de bine. De curand am vazut in catalog un spumant care miroase a turta dulce. Avea si pagina parfumata si e adorabil...cu siguranta il voi cumpara.
Despre gelul de dus cu lapte de capra v-am vorbit aici si va spun din nou ca e superb :x.


Multa vreme am folosit gelul intim Avon, insa l-am incercat si pe cel de la Nivea si imi plac la fel de mult. Sunt blande, nu irita pielea si curata bine. Nu stiu care e preferatul meu...insa inclin sa spun ca Nivea, desi si cele de la Avon sunt bune si au pompita, ceea ce ma incanta.  Am avut si varianta Sensitive a gelului intim de la Nivea....dar flaconul a ajuns la gunoi. Insa e la fel de buna :)


La partea cu lotiunile de corp nu prea am ce sa va arat. Am foarte multe produse de acest gen si le termin greu pentru ca mereu le iau prin rotatie. Insa am terminat un ulei bio pentru bebelusi si mi-a placut mult. De asemenea am adorat uleiul de la Oriflame. Pe el scrie ca e pentru masaj....erotic, dar nu va ganditi la prostii ca nu l-am folosit in acest sens :)). Miroase superb si e iesit din comun de hidratant. Mirosul se pastreaza pana la urmatorul dus, dar nu stiu daca se mai gaseste in cataloagele Oriflame pentru ca rasfoiesc rar unul. Insa o sa ma interesez pentru ca vreau sa il recumpar neaparat. Il am de mai bine de un an....cred :D.
Flaconul acela alb e un autobronzant pe care il am de vreo 2 ani l-am folosit doar de cateva ori. Probabil a expirat deja si desi e aproape plin il arunc pentru ca nu m-as mai risca sa il folosesc. 


Am terminat si un demachian Avon care are un pret mic si mi-a placut foarte mult. E eficient si demachiaza bine. Gelul de curatare Bioderma, mi-a placut mult si se afla pe lista de cumparaturi. Si gelul de la Balea mi-a placut mult....dar din nou nu stiu cand o sa am ocazia sa il recumpar din nou :(. Despre gelul peeling de la Pell Amar puteti citi aici. Mi-a placut mult, insa l-am terminat cam repede si probabil o sa ma orientez catre alt produs de acest gen, insa intr-o cantitate mai mare.
Crema de ochi de la Bioderma mi-a placut foarte mult si cu siguranta o sa mai revin la ea.


La capitolul machiaj nu prea am ce sa va arat pentru ca nu termin prea multe produse. Vreo 2 rimeluri pe care nu le mai folosesc si era pacat sa le arunc pentru ca erau in termen au ajuns la mama mea, deci au ratat pozele. Insa am terminat cu chiu si vai rimelul de la Luxe Avon si cred ca e cel mai prost rimel pe care l-am folosit. Nu confera volum, lipseste genele si se vede urat. Nici fondul de ten din aceasta gama nu mi-a placut, insa ma tenteaza rujurile. Corectorul de la Percent Pure a expirat si e aproape nou....deci la gunoi. E un produs bun, dar am prea multe corectoare si de acesta am uitat. Primerul de la Elf l-am folosit pana la ultima picatura si deja stiti cat de mult il ador. Are un pret mic si e foarte eficient.
Si pudra de la Farmasi imi place si am recumparat-o de multe ori. Pe aceasta am folosit-o cam jumatate si apoi a facut cunostinta cu podeaua si nu a mai ramas nimic din ea :))).


Si cam acestea sunt produsele terminate care au fost salvate pentru poze. Probabil o sa va intrebati de ce nu e prezenta in poza nici o crema de fata. Ei bine, folosesc crema de fata, dar am un obicei prost. Nu le termin niciodata de tot. Mereu ramane produs in ele, incep alta si odata inceputa trebuie folosita ca expira si tot asa pana ma trezesc ca am desfacute vreo 2-3 care intr-un final ajung la mama pentru ca e pacat sa le arunc. Cand am facut curatenie s-a ales cu o plasa de produse norocoasa de ea :)). Prefer sa dau produsele care sunt in termen cuiva care le foloseste....e pacat sa expire pe rafturi pentru ca sunt eu aeriana. O sa rezolv problema asta si ma chinui sa nu desfac alt produs pana nu termin ce folosesc.

Sper ca v-a placut postarea si o sa incerc sa o scriu mai des ca sa nu se mai adune atat de multe produse, rezultand o postare kilometrica :D

Va invit sa imi spuneti si ce produse ati mai teminat voi si daca ati incercat vreunul din produsele din aceasta postare va astept parerile :*

You May Also Like

0 Comments