Search

Quickmobile aduc Iphone in Romania

by - vineri, octombrie 03, 2014

Tehnologia evolueaza uneori mai des decat putem tine noi pasul. Telefoanele Iphone s-au dovedit a fi cele mai cautate telefoane inca de la aparitia lor. Datorita designului atractiv si ale functionalitatilor avansate din ce in ce mai multe persoane si-au dorit un telefon Iphone. De curand a fost lansat Iphone6 care e pe cale sa ajunga si in Romania. Datorita companiei Quickmobile acest lucru se va intampla curand deoarece sunt primii care aduc Iphone6 in Romania, care este considerat cel mai evoluat smartphone de pana acum.


Mi-as dori si eu acest telefon, insa costa mult peste bugetul meu. Tot ce imi ramane momentan e sa visez....sau sa ma inscriu la un concurs pentru a-l castiga. Daca si voi va doriti un Iphone6 va puteti incerca norocul la acest concurs. Nu se stie niciodata cum va poate surade norocul  si sa fiti prima persoana din Romania care va detine un Iphone6.

Quickmobile sunt dovada clara a faptului ca si romanii pun pret de tehnologie si nu pot decat sa ma bucur. E important ca noul Iphone sa ajunga cat mai repede in Romania, pentru ca sunt sigura ca sunt multi doritori si se va vinde foarte rapid. Apoi veti putea comanda telefonul din magazinul online Quickmobile, unde puteti gasi o gama variata de telefoane.

Sper ca v-a fost utlia aceasta informatie si daca veti fi stapanii noului Iphone va doresc sa il folositi cu placere :). Nu uitati sa va inscrieti si la concurs....multa bafta :*.




You May Also Like

0 Comments